Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как Тръмп неочаквано помогна на Путин с решението си за Иран

Руският президент може да компенсира изгубеното вследствие на санкциите срещу собствената му страна чрез растящите цени на петрола

2
 
31
 
8
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Някой доста се е объркАл. В БВП на РФ петролът е около 6%, голям ГРЪБНАК на Русия, няма що. За държавния бюджет частта от приходите от петрол е доста по-голяма. Но като по-прости, руснаците решиха да формират бюджет при $40 за барел за 2018, 2019 и 2020г., а цялата горница да отива във фонд "Резервен". Такъв резервен фонд през 2008г. помогна на Русия да посрещне световната криза без осезателни сътресения.
6
 
3
 
7
Pyramid до: markov
преди 7 месеца
А...те знаят ли?
4
 
25
 
6
преди 7 месеца
Ами напълно нормално , всеки правещ бизнес иска възможно най-малка намеса на държавата. Разбира се има случай когато обществения интерес е по-голям от конкретния бизнес интерес та се налага държавата да се намесва....... Като имат бизнес в Русия ще се съобразяват с Руските закони и интереси а не с тези на САЩ ....логично нали....
24
 
7
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Мамини златни …
Така му помогна, че вчера 31 руски милиардери (олигарси) твърдо застанаха против закона налагащ затвор, за този който спазва санкциите на САЩ и ЕС.
8
 
16
 
4
преди 7 месеца
...а, след мандата, и политическо убежище ще му дадат на Тръмполиньо...

3
 
28
 
3
I
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Приятел в нужда се познава.
7
 
41
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Единственото което помогна на Русия да издържи бяха големите валутни резерви и ниския дълг. Вече успяха да излязат на плюс, макар и да намалиха военните разходи, имат и някакъв ръст макар и не висок.
5
 
34
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Защо неочаквано ?
САЩ и Русия за двете Велики Сили в света така че просто са се договорили за влиянието .