Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

72% от имотните сделки в София са на цена до 100 хил. евро

Голямото търсене на жилища в София и големите градове ще се запази поне още десет години

1
 
1
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, това е ПАЗАР и трябва да го познаваш, за да не те ухапе :-))

Ситуацията на пазара определено НЕ Е балон!

В момента проблемът е в предлагането, което е ниско, но когато цените станат високи предлагането ще нарасне и тогава ще се получи застой или дори корекция надоле ;-))

Търсенето видимо е високо!
И как няма да е високо, когато излязохме от кризата с 200 км/ч, безработицата е исторически ниска, заплатите растат, а банките дават евтини парички...
4
 
18
 
2
Hahoto до: nkavrakov1982
преди 1 година
Няма профилна снимка
Виж сега, правилото е Търсене-Предлагане. Има ниски лихви - лесен паричен ресурс, има повишаващи се цени на жилищата, обратно лихвите скачат, банките дават трудно кредити или спират, имотния пазар застива и цените поемат надоле. Като свършат количествените улеснение на печатарския стан, от който ручат сите банкери в Европа, а по-късно и икономиката се насочи към нова рецесия /част от цикличността/ имотите ще вземат да фъскат надоле. Тогава тия дето са пили тухлите с колците /разбирай плАтили са скъпо/ пак ще обвиняват спекулантите. Но това си е чисто и просто ПАЗАР!
13
 
14
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Търсенето на жилища в София и големите градове винаги го е имало и ще го има,така че да се говори за 10 години е подвеждащо.
Проблема е че се наду имотен балон с цените на жилищата вече четири години от 2015 та до 2018 та година.Както и в статията се казва достъпността е два пъти по малка от колкото преди години.
Отрицателните и извратени лихви на банките направиха цените на жилищата спекулативни и нереално завишени.