Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Варшава: "Северен поток" 2 е новото хибридно оръжие на Москва срещу НАТО и ЕС

САЩ и членове на ЕС споделят възраженията на Полша срещу проекта и предупреждават, че той би дал на Москва по-големи лостове за влияние в Западна Европа

6
 
7
 
7
panther до: vzhekoff
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
@vzhekoff Поляците не са толкова умни, че да имат "собствена" игра. Просто им промиват главите със страшна сила, а и историята им помага за това наистина.
Вече излязоха статии, че Полша е готова да плати 2 милиарда евро за да има американска база на тяхна територия, смятай какво падение за суверенна държава. Макар, че реално нe се знае кой е измислил това "полско" предложение.
6
 
6
 
6
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
На поляците играта е проста - да вкарат целия ЕС в собствената си война срещу руснаците.
6
 
7
 
5
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Тия 3.14дери поляците не знам за какво рИвът като стунетка от СУ за къвто и да е. Нали Газпром клекна по газовия спор и дори да врътне кранчето през Украйна, цените по СП2 към цяла Европа включително и Украйна ще са ниски и изгодни. Новите условия спират възможността Русия да извива ръцете на отделни страни от Европа. Вярно украинците губят парите от транзита, амо то не може всичко да е до края и душата в рая....
6
 
15
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Най страшното за американското световно господство е съюзът между немските технологии и руските енергийни ресурси .
5
 
14
 
3
преди 9 месеца
""Северен поток" 2 е новото хибридно оръжие на Москва" - казаха алкохoлиците, купуващи руски газ на двойна цена от американски доставчици.

8
 
11
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Цяла статия само от празни приказки. Конгресите на БКП едно време имаха много повече неща по същество, отколкото ломотенията на тези.
5
 
15
 
1
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Лошо, много лошо. Руснаците и германците изгониха търговците от храма. Сега производител и купувач ще си търгуват директно по тръбата.