Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Т. Петкова: „Турски поток” ще минава през България, детайлите ще се уточняват

Страната ни трябва да реализира проекта АЕЦ „Белене”, категорична е министърът на енергетиката

   1| 2    
0
 
1
 
11
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
...."детайлите ще се уточняват"....Ами нали ДЕТАЙЛИТЕ правят проекта смислен и не! Щом не са обсъждани детайлите защо изобщо ходихте и то по тяхна покана, откажете поканата щом ДЕТАЙЛИТЕ са антибългарски...а не да приемате всички изнудвания без ДЕТАЙЛИТЕ!!!! За какво се извинява Борисов и чака прошчица от големия "брат"???...за фирмите на първанов и доган???...сега ще се извинява и на Ердоган!!!! Никой не уважава подлогата...А Борисов е време да изчезва от политиката въобще! Достатъчно е компрометиран и втеден за БГ!!!!
2
 
3
 
10
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Много бързо забравяте. Не сме спирали Южен поток - спря го с устно изявление Путин от Анкара. Няма черно на бяло. Юридически сигурно продължава да съществува? Доскоро едни чиновници там даже продължаваха да получават заплати!?... А защо го спря - щото голямата руска мутра искаше да му се подпишем на бял лист - толкова неясни неща имаше в проектодоговора. Но нищо ново - то и Белене беше (e) същото.
2
 
3
 
9
KPetkov до: khao
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Не знам тая откровена глупост от къде си я прочел, но интересно би ми било да видя стенограмата от срещата между Макейн и Орешарски и как Макейн успя за час между две кебапчета да убеди "българската" БСП и "руската" ДПС да спрат руския южен поток.
Ама то беше в неделя и стенографите бяха в отпуска тогава, жалко :)
1
 
3
 
8
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Смечница. Тази женица е една сешница. Всичко може да минава през България ама важното е да не е директно, а да може всеки да ни дърпа шалтера ако пожелае. На практика замяната на заисимост от Русия и Украйна със зависимост от Русия и Турция какво точно ни дава не разбирам. Южен Паток поне си беше директен. Явно сме васал на султана. Плашаме газов данък.
2
 
2
 
7
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
абе другари, обсъждайте опорките на сутрешната оперативка, не спорете по форумите, че лъсва тъпотата ви ... ДПС е руска партия, не е турска даже това си го проспал ! за справка, питай Доганя що му е забранено да влиза в Турция

2
 
1
 
6
KPetkov до: KPetkov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Исках да напиша римляните :)
3
 
1
 
5
KPetkov до: KPetkov
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Звездичките са вместо ромите :)
2
 
0
 
4
KPetkov до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
*** са 500 хил., останалите защо гласуват за тези партии?
3
 
5
 
3
ABBA до: KPetkov
преди 8 месеца
"Детайлите са убийствени не само за ГЕРБ, но и за БСП-ДПС. Обаче, защо точно тези три партии са с най-голяма подкрепа в България не мога да си обясня. "

Елементарно Уотсън. Могат да ти кажат например сссиганите от Стара Загора, които получаваха дарение преди изборите дрехи с 50-тачка в джоба.
Е, дошли били полицаи, ма вече дрехите (парите) били раздадени.

Виж какво стана в Галиче тия дни! ГРОБ+сссигани = ВСЛ (вечна семейна любов)
5
 
6
 
2
KPetkov до: ABBA
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Трябва да сме обективни. Проектът беше спрян от Орешарски, който беше начело на кабинет съставен от БСП и ДПС. На ДПС изгодата май вече е ясна, в момента Турция ще намаже дебело филията. На БСП обаче каква беше изгодата от спирането на проекта, не мога да си обясня, освен с формулата за стойността на парите във времето, т.е. някой ще бъде компенсиран за спрения от Орешарски проект, въпреки, че видимо имаше външен натиск от САЩ и други наши европейски приятели. СП2 беше ускорен спешно, въпреки предсмъртните вопли на Порошенко, на който току що бяха отрязали сочно парче от украинската губерния. Детайлите са убийствени не само за ГЕРБ, но и за БСП-ДПС. Обаче, защо точно тези три партии са с най-голяма подкрепа в България не мога да си обясня.