Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Димката на Тръмп

Изказането на Тръмп по отношение на връщането на Русия в Г-7 може да доведе до ненужни вреди за западното единство

4
 
6
 
7
преди 7 месеца
Ако искаш хубаво да се посмееш, потърси в Гугъл: "10 бизнес провала на Доналд Тръмп". Само където после се сещаш, че този "предприемач" в момента управлява най-голямата световна икономика, което вече не е толкова весело.
6
 
7
 
6
преди 7 месеца
И много ясно, че Доналдът иска Русия в Г-7 - той е свикнал да сяда с опонентите си на една маса и да ги гледа в очите. Това, че някакви слабoумни сравняват Русия с Австралия или Корея, си е техен проблем.
6
 
8
 
5
преди 7 месеца
Разберете, че кредото на Доналдът е КОНКУРЕНЦИЯТА, борбата на всички срещу всички - той е бизнесмен, предприемач !!! Кой предприемач работи за конкурентите и опонентите, а не за себе си? Кой УСПЕШЕН предприемач не разбира, че силните конкуренти са най-големият стимул за собственото му развитие? Хванете се прочетете поне една от книгите му - например за Тръмп Тауър и като построяване и като развитие на проекта във времето, пък дано прихванете нещо... Тръмп се бори с конкурентите - другите предприемачи, но същевременно оценява техният принос, как заради техните не по-малко красиви и скъпи сгради - и неговите имоти поскъпват... той разбира, че откритата борба и яростната често конкуренция води всички нагоре и напред - ТОВА Е КАПИТАЛИЗЪМЪТ !!!

А срещу него някакви политици, свикнали на подмолство и паразитство... смешно е, че жалък узурпатор като макарон се опитва да поучава тоя велик човек... КОЙ СИ ТИ, БЕ - пaлячо?
7
 
4
 
4
преди 7 месеца
Поредната глyпава статия от пишман анализатори, нямащи връзка с главният мозък. Самият факт, че са постоянно изненадвани и шокирани от ходовете на Тръмп, показва неадекватството им.

Досега - дори не от победата си, но още от началото на предизборната си кампания, Доналдът не е направил дори и ЕДИН ход, с който да ме изненада !!! Впрочем паметливите не са забравили, че още с кандидатурата му аз казах, че той е бъдещият президент и нищо не може да го спре. Как би могъл да ме изненада? - Изучавам го от години.
5
 
9
 
3
Императорът до: Sakamano
преди 7 месеца
Сакаманов - светът се управлява от РЕСУРСИТЕ, ти е крайно време да го разбереш. Парите са хартийки, стока както всички - пари се фабрикуват вече не дори в печатниците, но в компютрите... само ЗЕМЯТА и РЕСУРСИТЕ не се произвеждат.

8
 
4
 
2
преди 7 месеца
Русия пробва с мускули да компенсира икономическата си изостаналост. Но Светът се управлява от парите, приемете го, ребята!
9
 
8
 
1
преди 7 месеца
Русия едва отговаря на критериите за Г20, а какво остава за Г7, че да се връща бе Тръмпи.