Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Срещата на Г-7 в Канада приключи с раздор

Лидерите не се разбраха по ключови въпроси като мита, промените в климата и замърсяването на океаните

   1| 2| 3| 4    
0
 
4
 
31
birmingam до: studioaa
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Голям балон, разпад на ЕС ?!! Дрън Дрън на квадрат.
3
 
5
 
30
toto 2 до: studioaa
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Налазиха ни пак големи разбирачи на геополитиката ….Всичко това са" пазарлъци " Тръмп създава раздори за да има работа за ВПК ,които го избраха ...България също влезе в този филм за добро или лошо
0
 
7
 
29
dr.5rov до: studioaa
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ако ставаше въпрос само за търговията с петрол няма никакъв проблем, но $ се използва за 60-70% от световната търговия, а това променя картинката.
Колкото за Китай, така е, наистина ще е най-грандиозното пукане на балон в света.
Но, както вече имахме случай да го видим, "здравите сили на Партията ще вземат нещата в своите ръце и ще накажат лошите спекуланти и всички други врагове на китайския народ" :)
2
 
9
 
28
kalendar до: bgMan
преди 11 месеца
трябва да си егати комплексара, за да напишеш подобна глупост:)
13
 
2
 
27
studioaa до: dr.5rov
преди 11 месеца
Само един неграмотник може да вярва в митологемата на петродолара при положение, че едва 5% от всички $ отиват за търговия на петрол и природен газ по света. Петролната търговия може да е била най-големия пазар преди 50-на години, но днес това не е така. Страните производителки на петрол няма да приемат други фиатни пари освен $, а ще искат само злато. А използването на злато за търговия ще банкрутира всички купувачи за отрицателно време... Търговията с петролни продукти е малък пазар и ще се повлияе благоприятно от протекционизма на Тръмп като тръгне нагоре... Чакат ни "интересни" събития като предстоящия крах на европейския съюз и пукането на китайския кредитен балон - най-големия в света около 75 трилиона $.

5
 
19
 
26
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Добре, нека предположим, че Тръмп балансира търговията на стоки с другите държави. Това силно ще намали притока на долари към страните, които до сега си ги "купуваха" с тези стоки. И от къде тогава ще идват доларите, необходии за петрол? Страните ще вземат заеми от САЩ ли, за да си купят петрол? Дори и да вземат, нали трябва да ги връщат. И как ще ги връщат ако търговията е балансирана. Много е вероятно, страните да потърсят други механизми за покупка на петрол извън долара. Разпадането на петродоларовия механизъм ще е катастрофално за уникалното и привилигерован положение на долара. Това, разбира се няма да се случи изведнъж, а и аз не мисля, че американците ще го допуснат. Нещо ще направят. Чакат ни "интересни" събития.
3
 
11
 
25
studioaa до: bgMan
преди 11 месеца
За Търдо е вярно да, загубил е катастрофално със 80:20 приблизително. Това е първата му загуба на местните избори в Онтарио от 15 години.. Победител е опозиционерът Дъг Форд, чиято платформа е като сиамски близнак на тази на Тръмп.
3
 
4
 
24
fri
преди 11 месеца
22
clwnjester до: fri
- Сори, сега забелязах, че има малка разлика в снимката.
Но пък се радвам, че и ти харесваш логото Ин-Ян :)
5
 
12
 
23
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
А да, щях да забравя - вчера имаше статия как търговския излишък на Китай се свива със целия свят... с изключение на тръмпованата земя :D Където си нараства юнашката. Ох колко добре се справя параноика :D
10
 
25
 
22
преди 11 месеца
Браво на Тръмп.
Верно ли че Трюдо претърпял смазваща загуба на изборите в Канада?
Така Канада става поредната страна след САЩ и Италия, в която извратеняците губят властта.
Време е вече семейните хора да накажат Макрон, Меркел и Мей в собствените им страни затова че се поддадоха на икономическото изнудване на обратните.