Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

България е на седмо място сред най-бързо поскъпващите жилищни пазари в света

Хонконг се завръща на първото място в индекса на консултантската компания Knight Frank

   1| 2    
0
 
5
 
13
Веск до: zelka007
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Икономиката не върви наникъде. Не създаваме никакъв БВП. Работи се със стари технологии, неефективно, работи се с огромна междуфирмена задлъжнялост. Развиват се услуги само. Икономика на услугите - да, ама ако имаме базата на САЩ, а ние я нямаме. Виж къде е заетостта. Износът ни е смешен. Сравни го с Чехия и Унгария. Всички показатели на мутристаня са по-лоши от тези на Румъния, Унгария, Полша, Прибалтика, Чехия, Словакия. Ние изоставаме от всички тях. Герб едва уйдурдисват 3 процента растеж, а ни трябват 6 процента за гълъг период. Невъзможно при сегашната денбилна власт.
0
 
6
 
12
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
То е очевадно - между ръста на жилищата от една страна и демографския колапс и икономическите несполуки от друга има голям дисбаланс. Всички занем как ще завърши. Не знаем кога. Не знаем и колко точно ще издиша балона. Всеки да си прави сметката. Обезбългаряването на страната за сметка на софийския растеж нищо добро няма да донесе на софиянци. Икономиката ни е една голяма лъжа - услуги, услуги и еврокражби. Друго няма. Каквото и да ви говорят - друго няма. Развръзката скоро. Аз не виждам голям шанс уйдурмата да продължи даже до края на следващата година. Някъде там е скрита истината за успехите на сегашните крадци и калинки.
1
 
4
 
11
zelka007 до: Sandy
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
на базата на какво пишеш тези съждения ? да ме прощават модераторите :

https://tcdata360.worldbank.org/indicators/haa1ef7dc?country=BGR&indicator=538&viz=line_chart&years=2007,2017

това е интерактивната таблица от която се вадят базовите данни , нарича се Global Competitiveness Index , прочети кой го прави , как го прави , а линка е специално за пътищата по ранг има и по стойност на индекса . можеш да си гледаш и да си сравняваш колкото искаш . за ужас на целокупното анти ЕС войнство във форума , икономиката ни върви напред и нагоре . сигурно има да извървим още доста път до средно европейски индекси но ще го направим , и няма да се връщаме в азия . къде ви изравят такива ...
7
 
8
 
10
abdul до: Sandy
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
бягай и ти, бе, кво си се размрънкал?
8
 
18
 
9
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
България има по-лоши пътища от Виетнам, Уганда и Танзания. ЕС унищожиха икономиката ни, за да ни превърнат в пазар. Внасят боклуците си, с които ни тровят и статистически ни изстрелват на 3-то място в света по заболеваемост и смъртност. Почти цялото читаво младо поколение се издуха през глава от тази африканска държава, оставяйки празни домове, в които с години да живеят само духове. В същото време углавни крадци, бандити от всички нива накупиха по цели входове, дори цели блокове, за да си инвестират крадените милиони някъде, защото банките вече не били сигурни, а и банковата тайна вече е няма и в един момент парите им там може да се окажат блокирани, конфискувани и прочие. Вече и зад граница е опасно да си държат парите, даже и в офшорки, щот всичко се вижда и знае вече от чичко Сам. Едни санкции и ще пият студена вода. Закона "Магнитски", разбуни духовете и ако в САЩ се докаже, че Дебелият и Тиквата са бутнали и ограбили КТБ, тогава всичките им авоари, ще бъдат блокирани. Затова сега бързаме тия милиарди да ги вкараме в ЧЕЗ, Булгартабак, Телекоми, а защо не и в БДЖ, в Общинска банка и прочие.

8
 
29
 
8
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Не след дълго България ще бъде на 1- во място сред най - губещите от инвестирали балъци в имоти. Необитаемите жилища вече надхвърлят 30% и продължават да се увеличават. Много собственици, обаче не си правят труда да пускат всяка година декларации в общината, че имотите им са необитаеми, затова ако прибавим и тях, то процента им скача твърдо на 40%. В един момент ще се изкарат на пазара и тогава жална им майка ке плаче. Младите продължават да бягат зад граница, а много от родителите им отиват при тях, за да се грижат за децата им. Възрастните си отиват от този живот оставяйки още празни апартаменти, в които реално няма кой да живее. Ще дойде време, в което ще се продават на килограм. Това е България, Дами и Господа, не забравяйте това! В най - бедната, корумпирана и обрулена държава, управлявана от углавни бандити и престъпници, от мафия, без реална икономика, а само сива такава, да сме на 7 - мо място по поскъпващи жилищни пазари в света?.. Алооо, кво ви говори това, а?
6
 
14
 
7
abdul до: nkavrakov1982
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Айде сега.. защо пък за затвора!? Прав си е човека..

Ми не е България.. София е. И то точно, щото всеки прозъ селянин си мисли, че като продава марихуана в студентски ще е по-успешен от на село.
4
 
21
 
6
nkavrakov1982 до: Newton Heath
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Брокерите като теб са за затвора .
20
 
7
 
5
Newton Heath до: red6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Не съм чул някой да е взел жилищен кредит с опрян пистолет до челото...така че е въпрос на личен избор дали ще изплащаш, дали няма да изплащаш, дали ще живееш на квартира или при баба си в Обеля :)
2
 
23
 
4
red6 до: Newton Heath
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Имаш предвид, че има такива, който ги купуват и изплащат в последствие. Докато могат :)