Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Цацаров препоръча промени на договора с Юлен за Национален парк Пирин

Главната прокуратура предлага промени и в частта за определянето на концесионното възнаграждение

1
 
4
 
10
Mavi Goz до: khao
преди 2 години
Ти ли си написал коментар #1 със същия ник? Там май пише "баси корумпирания ***" И как го уличи в корупция?
Цеко е платил през 2016 г. за около 170 хектара над Банско 270,000.- лв. концесионна такса и 54,000 лв. ДДС. Очаква се след промените в договора да почне да плаща по 350,000.- лв. годишно. Договорът му обаче е за 99 хектара.

http://www.moew.government.bg/bg/proekt-na-reshenie-na-ms-za-davane-na-suglasie-za-sklyuchvane-na-dopulnitelno-sporazumenie-za-izmenenie-na-dogovor-za-predostavyane-na-koncesiya-vurhu-zastitena-teritoriya-izklyuchitelna-durjavna-sobstvenost-predstavlyav-6529/

Само за сведение, концесията на плажа Слънчев бряг - Север, за 147 декара - не хектара!!! - е 1,357,000.- лв/година... Дано да знаеш каква е разликата от декар до хектар...

Газпром е огромна международна компания, в соято работят половин милион човека и още доста по толкова преживяват покрай нея, икономиките на десетки държави зависят от нея и я туриха на място - колко законно и колко основателно, въпрос на гледна точка, а Цеко нема кой да го тури, щот хранел Банско...
Още нещо да питаш?
2
 
1
 
9
khao до: Mavi Goz
преди 2 години
Няма профилна снимка
момент, че по някога трудно разбирам дементиралите хора ... значи аз мятам обвинения за недоказана корупция, ти знаеш с кво Цеко плаща ? ... че и доказателства си приложил, това ли написа ? :):)
и къде набърка Газпром и международната му дейност в нашия бардак ?
1
 
2
 
8
преди 2 години
Много празни приказки и обвинения се изприказваха по темата. Време е да се изяснят нещата и да направим крачка напред и това си е!
2
 
5
 
7
Mavi Goz до: data
преди 2 години
Мда, виж и смарти-коментарите по-долу - пак скрити подтекстове, пак неква корупция недоказана, пак политически алабализми, но никой не коментира, че Цеко вече 20 години плаща със семки за по-малко от половината, което е заграбил и експлоатира. Темата е табу, а недайси Боже - некви действия! На Газпром сичките договори - законно сключени и изрядни - ги изтърбушиха със задна дата - арбитражи, дела, присъди, глоби, санкции... А на Юлен договорът е "свещена крава" и никой не смее да посегне. Ако пък заговори - корумпиран бил... :lol:
1
 
5
 
6
khao до: coder
преди 2 години
Няма профилна снимка
направо втори бог, скоро очаквайте главния прокурор да ни провери денталния статус на всички !
2
 
11
 
5
преди 2 години
Демек няма да вкараме в кауша тия дет явно облагодетелстват Цеко ами ша замажем нещата ?
0
 
8
 
4
coder до: khao
преди 2 години
Няма профилна снимка
Той като 2-ри премиер започна да се вживява :)
4
 
8
 
3
преди 2 години
Притеснява ме частта с по предложение на зелените, защото техните идеи все по-често имат скрит подтекст
0
 
11
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
сега е прочетох до средата и повърнах ... понеже имало незаконни неща, цацата предложил промяна в договора зада ги легализират! евала, тyпан !
0
 
7
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Цацата разбира от всичко, той проверява стени на язовири, пешеходни пътеки, сега и концесионни договри ... баси корумпирания ***.