Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ангелкова предлага националните курорти да бъдат изключени от закона за шума

Ако в даден курорт има възможност да се развиват няколко вида туризъм, да може да се обособят различни зони, предлага министърът

0
 
0
 
8
khao до: Sakamano
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Хазартните оператори плащат данък и той не е нисък, при това данъкът е върху оборота
---
не баш... циритай ми закона, ако обичаш :) колко му е ДДС-то на хазарта ?
Данъка върху обората при кой вид хазарт е? и после искам да те попитам от тоя вид хазарт колко има в България и колко се движи от държави като Малта и Гибралтар
2
 
0
 
7
преди 7 месеца
Хазартните оператори плащат данък и той не е нисък, при това данъкът е върху оборота, а не върху печалбата, което значи, че на практика го плащат потребителите. В случая говорех не за данъка, а за облекчаване на лицензионния режим. Под легaлизaция на наркотиците имах предвид всички, включително хероина. Да се продават с лиценз подобен на този за цигарите и алкохола. Не бих възразил срещу малко по-ниски акцизи.
0
 
1
 
6
khao до: Sakamano
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
колко по либерален закон за хазарта искаш ? нито плащат данъци, а във всеки квартал по 5 игрални зали ... може би да почнем да продаваме билетите за *** по аптеките и болниците ? кво разбираш подлегализация на наркотиците, да легализираме херото и шмъркането ли ... не е добра идея?
7
 
1
 
5
преди 7 месеца
Всеки го знае, но никой не смее да го каже. По-либерален закон за хазарта, легaлизaция на пpocтитуцията, легaлизaция на наркотиците. След това може да спрат да ни се мъкнат само "All Inclusive" туристи, а и курортите да заработят целогодишно.
0
 
21
 
4
преди 7 месеца
Аз предлагам да изключим със закон Ангелкова за да не заема никаква държавна служба повече. Проста герберска кр*ва.
Шумът извън определени норми няма нищо общо с туризма или почивката. Даже е доказано вреден за слуховата и нервната система на всички хора. Тези регулации са създадени за да предпазват и клиентите и работещите в такива заведения.
Тая на снимката лобира за чужди бизнес интереси и въобще не й пука за хората.

0
 
15
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Министърката явно харесва бардаци, щом ги назовава с евфемизма "парти"!?
0
 
19
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Уникална идея, но да не спира до там ... нека има зона за шмъркане и защо не зона за стрелба по мутри ! Така който е за море ще се къпе, който е за пиьенье и шмъркане ше шмърка, който е за стреляне ... е знаете си :)
0
 
10
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"около 44% от българите планират това лято да почиват, като между 1,6 и 1,9 млн. ще изберат почивка на..." защо в едно изречение за едно нещо се използват различни мерни системи. Ако някой реши да намери броя на българите почеващи в чужбина от информацията в това изречение как предлагате да подходи ? За да видим дали това което казвам е по практично.