Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Евробарометър: Над половината българи одобряват еврото за валута

Всеки втори българин очаква единната валута да замени лева до 5 години

   1| 2| 3    
16
 
31
 
30
преди 11 месеца
пълни глупости ... а ако са останали толкова българи до след 5г. само кат си погледнат заплатите нема и 350€ за средна заплата в сравнение с 800€ минимална заплата в ЕС ..... шшш къде летите вие може би .... нема раниме 200те семейства облажи ли се от прехода вовеки я, т.е. останалите на територията ....
10
 
11
 
29
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
"...финансовият министър Владислав Горанов обяви, че София ще подаде молба за влизане в ERM II до края на юни. През тази седмица правителството ревизира мнението си, като Горанов обяви, че страната ще се опита да влезе едновременно във валутния механизъм и банковия съюз..."

Бойчо, коректно е да уточним, че ако има някакво ревизиране, то касае заявление за членство едновременно в ERM-2 и банковия съюз, а не само в ERM-2. Но в никакъв случай не се променя обещания срок за кандидатстване и той остава КРАЯ НА ЮНИ!
7
 
7
 
28
khao до: abdul
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
:) което пак е години пред теб :)
5
 
13
 
27
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
гледам дискусия се е оформила за нещо дето ни е доста далечно и е в неясното и мъгливо бъдеще , те нещо дето ни е близко и познато , пък инвестора не пишат за него :))) :

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, около когото преди години имаше скандал с получен хонорар от 1.5 млн. евро като консултант на хидроложки проекти, влезе официално в бизнеса във водния сектор. Той е регистрирал общо дружество с бившия концесионер по сметосъбирането в София Румен Гайтански-Вълка през ноември миналата година.

Информацията съобщи първо сайтът "Бивол". Фирмата се казва "Уотър Витал" ООД, а предметът й на дейност е доста широк - от добив, бутилиране и продажба на минерална вода, през изграждане и реконструкция на ВЕЦ, язовири, пречиствателни станции, ВиК мрежи до пречистване на почви, води и утайки. Доган и Гайтански участват в дружеството с капитал от по 10 000 лв. "Уотър Витал" е регистрирана на столичния бул. "Цариградско шосе" 48-50, където се помещават и други дружества на Гайтански.

а пък цялата галимация е за :))) :

Ако Доган наистина има намерение да се върне към това си (доста доходно) занимание, то е уцелил точния момент. "Околна среда" е единствената от големите инфраструктурни програми, които още не са започнали дори да харчат съществена част от ресурса си за този период и трябва ударно да раздават поръчки, за да успеят. Според прогноза от края на 2017 г. на зам.-министъра на МРРБ Малина Крумова, която отговаря за водния сектор, през 2018 г. трябва да тръгнат поръчки за около 1.6 млрд. лв.

"Това е, защото предстои отварянето за първи път на процедура, по която ще могат да кандидатстват ВиК операторите в 15 консолидирани района на страната", обясни тогава Крумова пред "Капитал". Това означава, че предстои мащабна дейност под земята - от обновяване и подмяна на водопроводи, до изграждане на пречиствателни станции за питейна вода. Тандемът Гайтански - Доган, с техния опит и авторитет, биха били сериозна конкуренция в тази област.
12
 
9
 
26
преди 11 месеца
До 2025-та фирмите от малкия и средния частен сектор на българите предстои масово да фалира, след това държавата остава изцяло в ръцете на уменията на ромите, особено в провинцията.

7
 
9
 
25
преди 11 месеца
След 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии и за бюджет на ромите от фалоса, абсолютно никакъв друг потенциал за разгръщане на бъдещето в момента не съществува за разграбената кретено-масоно-мутрено-милицонеро-мафиото-прасешка Бай Ганьовска ***. Един град смехономика.
5
 
5
 
24
abdul до: khao
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Разбирам те, до там ти стига акъла.
5
 
0
 
23
khao до: abdul
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Сравнявам само цифрите
7
 
17
 
22
преди 11 месеца
Да не забравяме че кой ял, ял, кой харчил, харчил, обаче дълговете в ЕЗ са солидарно на шията на всички влезли вътре, независимо от разликата в жизнения им стандарт.
Нека да обяснят това на хората и после да ги питат и да правят социологически проучвания по въпроса.
3
 
21
 
21
abdul до: bgMan
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
А що пък да не си седим в борд? Какво му е лошото? Всички крадливи ръце са вързани.
Ако решат да пипат много бързо се самоубиват политически, а ако не пипат изсъхват щото единственото което знаят е да пипат.