Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Меркел: Справянето с миграцията може да предопредели бъдещето на ЕС

Общият пазар ще продължи да съществува – но общият пазар е основата на Европейския съюз само ако можем да защитим своите външни граници, посочи канцлерът

2
 
9
 
6
fri
преди 11 месеца
Е, нали Меркел отвори границите и им каза "Добре дошли" и се снима с тях.
Сега нека Меркел да си ги затвори, защо търси помощ?
Когато ги отвори, тя пита ли някой, че сега иска помощ?
3
 
25
 
5
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Когато Източна Европа им казваше че трябва да се затворят външните граници бабишкера и мнозинството западняци с промити кратуни наричаха източно европейците расисти и канеха черните маймуни при тях.
Отделно Франция, Италия и УК бяха основлите подмазвачи на сащ които съсипаха Либия като държава която спираше миграцията от цяла огромна Африка.
Сега да сме се справяли с миграцията... *** дe.били.
1
 
20
 
4
преди 11 месеца
"Меркел: Справянето с миграцията може да предопредели бъдещето на ЕС"

Дас ист факин' прайлно, фрау Канцлерин! Въпросът е: ВИЕ сте ли в състояние - ментално, физическо, политическо - да се справите?!!!
Вчера новото, младо и смело италианско момче нарита един товар африкански въглища от италианско пристанище и Макарон изквича на умирачка...
2
 
11
 
3
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Всички проблеми на ЕС ще се решат , дори само като се преименува на Африкански Съюз . В това отношение потенциалът за разрешаване на проблеми е неограничен .
1
 
18
 
2
преди 11 месеца
Доколкото си спомням нелегалната миграция стана такъв огромен проблем защото имаше легална миграция, която точно политици като Меркел катализираха с изказвания в стил "заповядайте при нас, добре дошли сте".

Затворете границите за гражданите на всички НЕдемократични държави за известно време и експулсирайте жителите им обратно. Щом искат да продължат да си живеят в средновековието защо ни принуждавате да ги търпим на своя земя и в своите държави със нашите бюджети?
Да си ходят обратно в 16-ти век и да се задоволят там с каквото могат да си постигнат.

2
 
20
 
1
преди 11 месеца
Прекрасно Трябва външните граници на Е С да бъдат сигурни Но това е задължение на всички страни в Е С а не само тези които имат външни граници Това значи че всички включително Австрия Хонлания Германия Белгия Люксембург трябва да участват в охраната на външните граници със хора техника средства и нови технологии Какво се получава сега Вътрешните страни от Е С особенно Австрия Хонландия и някои провинции на Германия сао критикуват Страните с външни рискови граници като България Гърция Италия Малта Испания и засилват граничния контрол в Австрия Германия Люксембург Това е егоистично и не решава проблема