Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Производствените цени в САЩ нараснаха повече от очакваното през май

Те отбелязват и най-голямото годишно увеличение за близо 6 години и половина

1
 
2
 
4
zelka007 до: michaelis12
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
мисля, че операцията с митата ще започне да дава резултат след 3 или 6 месеца . трябва малко време да мине , има складови запаси , а и не се знае как ще реагират тяхните производители на стомана и алуминии . освен това за сключени и платени поръчки които пътуват но не са разтоварени не знам как стоят нещата с обмитяването ... малко врме трябва за ефекта ... ще се види .
4
 
3
 
3
michaelis12 до: ert
преди 11 месеца
не знам кое му е бравото, тва е резултат от митата дет въведоха .... и кои "сте вие дет ги постигате" ... ?! ти Сашовец ли си какъв си ??
1
 
4
 
2
KPetkov до: ert
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Какви са тия цели, че не мога да ги открия никъде. Пак от статия тук, излиза, че инфлацията в САЩ е достигнала 2,8% през май и 2,5% през април. Да не би да гонят 5%?

Инфлацията в САЩ се е ускорила до 2,8% на годишна база през май спрямо отчетените 2,5% през април, задминавайки пазарните очаквания за 2,7%, съобщава tradingeconomics.com. Това е най-високото ниво на инфлацията от февруари 2012 г. насам.
6
 
1
 
1
ert
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Браво, ето че сме все по-близо до изпълнението и преизпълнението на проинфлационните цели. Време е да ги постигнем след толкова години напразни усилия.