Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Фед вдигна лихвите и даде сигнал за общо четири увеличения през 2018 г.*

Банкерите подчертаха по-оптимистичното си виждане за икономическия растеж и по-високите инфлационни очаквания

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7    
0
 
0
 
66
Money до: thehappyroger
преди 10 месеца
Ти си доста заблуден
5
 
6
 
65
lozkhris до: emonik
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Абе човек, колко пъти да обяснявам, че прилика между 97 и сега няма?! Вие изобщо мозък имате ли , или само повтаряте като папагали едно и също?! Къде ще ми сравняваш пост-комунистическа България от 97 с 99% държавна собственост, партийни куфарчета и Елитбанк с Бг от 2018, членка на ЕС и с призната пазарна икономика? Айде гледайте си работата.... то бива да си кон с капаци, ама чак па толкова....
2
 
5
 
64
emonik до: lozkhris
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
КОМЕНТАРЪТ Е ИЗТРИТ ЗАРАДИ ОБИДИ
12
 
2
 
63
lozkhris до: nkavrakov1982
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Е, и?... Аз не съм казал, че отмянвата на борда става със сбирка на бабите в градинката пред НДК... А как може половината Народно събрание да гласува? / не, че не сме виждали гласуване с 50 карти пер капита / ....Хич не е важно КАК, бордът ТРЯБВА да се махне защото задушава икономиката и работи само и единствено за джобовете на политиците и големите европейски корпорации. Не, няма да са изложени на фалит защото има закон за въвеждане на борда, както ще има и такъв за излизане от него . Ако си имал 100000 лв в сметката си, как излизането от борда ще те фалира?! 100000 са си 100000, освен ако не разсъждаваш непрекъснато в ши/баното си евро. Повтарям - паззарът в Бг трябва да остане либерализиран, да се монетаризира само с лева, да се направи перфектна финансова и пазарна среда за инвестиции и всичко ще тръгне 10 пъти по-добре, отколкото е в момента. Изобщо не ми дреме колко скъпо ще бъде пътиването по Европа и света - Мерцедесите и почивките на Малдивите изобщо не са задължителни. Но ако за външен инвеститор сега някой струва 5 евро на час, а с надането на борда лева девалвира с, да речем, 10% първоначално, изведнъж същият става 2.5 евро на час, ерго - става апетитен за инвестиция.... Става ли по-ясно?...
1
 
6
 
62
преди 10 месеца
За кое да вземат мерки, да не се уплашихте от демокрацията, нали на някои от вас мн ви даде?

2
 
6
 
61
преди 10 месеца
Подозирам че е служител от сайта, който взима добра заплата за да разпространява лъжите и манипулациите на елитите и правителствата, докато те си грабят на воля, а след 2030-та заплати в държавният сектор, за пенсии, за ток и за бюджет на ромите от умението за 50 лв да гласуват за който им кажат, няма да остане никаква средна класа, предстои да го видите.
1
 
4
 
60
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Супер интересно! Откога името на сайта ви е *** дума?
0
 
3
 
59
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
*** Моля вземете мерки!
2
 
2
 
58
преди 10 месеца
Този който постоянно дава минуси ми е мн интересна личност, ти вярваш на системата или просто те е яд, че има такива, които не са толкова заблудени?
2
 
2
 
57
преди 10 месеца
А още по-смешното е, че те се мислят за мн умни като знаят повече от другите и успяват успешно да ги манипулират и да живеят добре на техен гръб, без да разбират, че не са по-умни, ами само са по-големи *** от тях. Негативните последствия ще са за всички.