Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Световното първенство изкарва политиката на Путин на световната сцена

Руският президент планира да представи страната си като нарастваща световна сила

   1| 2    
3
 
20
 
14
Mavi Goz до: Спящият бик
преди 11 месеца
Да, има много държавици (като нас, напр.), които чакат в бекстейджа да ги пуснат на сцената, където или да ги потупат по рамото, или да ги плеснат зад врата. Русия седи в журито - като в ексфактор - може да е лошият и повечето да не то харесват, но е там... ;) :lol:
И Световното в момента го организира Русия... ;) :lol:
8
 
4
 
13
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Да "излезеш на сцената" не е достатъчно, защото оттук нататък има две възможности - да заслужиш аплаузи или да те освиркат. Седим и гледаме Световното...
6
 
24
 
12
Mavi Goz до: bgMan
преди 11 месеца
Бе той Бойчо нема да отговори, щото не знае как. Той е преписал статията от WSJ. Щото иначе следва и другият въпрос, породен от подзаглавието:

"Руският президент планира да представи страната си като нарастваща световна сила",

А въпросът е: каква сила е Русия, която седи с още 4 държави на масата в качеството си на ПОСТОЯНЕН ЧЛЕН НА СС НА ООН и тези 5 държави са назначени от конституирания световен ред за главатари на света? И ако още нарасне, като каква ще се класифицира - като "надраснала световна сила" ли?

Иначе, за едноклетъчните мозъци отговор е дал един мишок под тебе - той е ОК за повечето публика тук, която Бойчо събира с подобни статии... :lol:
7
 
18
 
11
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
...няма на какво да се учудваме или да сме недоволни за онова, което четем тук, защото не ние сме тези които плащаме за него . Соросоплужека плаща и съвсем в очаквано е ние да получаваме,като информация, соросоизплювания!
2
 
5
 
10
KPetkov до: Стефчо
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Ето линкчето. Вярно, че са вдигнали ръчички, ама така им е заповядано на момчетата, те вина нямат :)

https://timeline.com/british-soccer-players-give-nazi-salute-1cc5a50ea451

4
 
14
 
9
bgMan до: Стоян Петров
преди 11 месеца
Ами ако Иран, Турция и Русия попритихнаха само защото са се разбрали групово да направят някоя голяма беля дали и доколко силното ти момче ще е способно да намали вредите им?
21
 
6
 
8
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Какво точно ще прави Путин на сцената? Ще играе казачок? Видя се кой е силното момче на планетата, макар и изкарал пубертета преди близо век Доналд Тръмп. Усмири рокетсман, така както никой не може. Иран и те попритихнаха. Протежето им Израел прави каквото си иска в Близкия изток и даже Русия не смее да каже нищо. На Ваттниците не им остава нищо друго освен да обявят поредната(коя по ред) победа в Сирия. А Вие си лайте, той кервана си върви.
4
 
11
 
7
bgMan до: Mavi Goz
преди 11 месеца
Присъединявам се към въпроса на MaviGoz и аз също моля уважаемия Бойчо да му отговори.
1
 
20
 
6
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Външният министър на Великобритания Борис Джонсън сравнява домакинството на Мондиала в Русия с Олимпиадата през 1936 г. в Берлин.

„Перспективата Путин да се похвали с това спортно събитие е отвратителна" , каза Джонсън пред парламентарна комисия през март.


По тоя повод в едно интервю за БиБиСи Лавров беше изнамерил една снимка от мача на англичаните с немците през 1938 г. в която и двата отбора бяха с вдигнати ръчички в посока Хитлер.
3
 
17
 
5
KPetkov до: KPetkov
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Или по английски: не ни гледайте какво правим, ами слушайте какво ви казваме :)