Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Добре дошли във времето на новите лидери

Експерти и гост-лектори на Виенския икономически университет дават своите прогнози и съвети за човешкият фактор, необходим на бизнеса, иновациите и технологиите

3
 
4
 
6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
На тази среща са обсъждани неща, които не ни касаят. Не касаят поне 98% от хората у нас. Ние се върнахме с една епоха назад. Тепърва има да навлизаме в сегашната епоха, а за бъдещата няма какво да говорим.
3
 
6
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Доста тъпичка статия...
5
 
3
 
4
преди 7 месеца
Нивата на съзнание също са мн ниски, те още са на нивата на австралопитека в доста от случаите.
8
 
9
 
3
преди 7 месеца
Целият кретено-масонски капитализъм предстои да изпадне в нова финансова криза, защото духовната или моралната еволюция на цивилизацията изостава от алчността и егоизма.
6
 
9
 
2
преди 7 месеца
А иначе ми е супер смешно някой да говори за България и високи технологии, докато токът на места спира по няколко пъти на ден :D Вие добре ли сте, кочината е напълно разграбена и се крепи само на еврофондове и заеми в момента, балонче което скоро ще изгърми.

7
 
3
 
1
преди 7 месеца
Супер, само искам да ви кажа, че кретено-масонската смехономика и целият им глупав капитализъм базиран на лъжи, измами, манипулации, лицемерие, алчност и егоизъм предстои да бъде заличена от лицето на Земята, той не обслужва интересите на цивилизацията или живота на тази планета, а обслужва само и единствено прасетата на върха на пирамидата, изтокът и западът са двете страни на една и съща кирлива кретено-масонска монета, която обективната реалност на Космоса предстои да извади от обръщение, духовната еволюция на цивилизацията изостана от технологичната, предстои да видите какво мисли Вселената по въпроса :D Ако кретено-масоните не бяха цензурирали Тесла преди 100 години и по-голямата част от хората са мислели като него, сега щяхме да живеем в съвършено по-добър свят от сега, ама кретено-масоните робовладелци са решили да създадат нов вид робство и са го нарекли демокрация.