Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Американските технологични лидери отново се опълчват на Тръмп

Причината сега е имигрантската политика, която разделя деца от семействата им на мексиканската граница

1
 
6
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Ами да пускат тогава и затворниците. Затвора разделя родители от деца, това не е хуманно
1
 
8
 
6
преди 7 месеца
Баси и лицемерието.
Педеерастия = пеедофилия пък взеха да изкарват Тръмп виновен за разделянето децата от семействата им.
А децата отнети от родителите им и дадени за отглеждане в чужди семейства заради политиката на демократическата партия и други хомосексуални лобита как са? Някой дали следи да са обгрижени достатъчно или и това вече е тема табу, която повдигат само расистите?
Сигурно щото няма начин дете дадено законно на гей двойки да не е максимално ощастливено всеки ден. Точно според новите геьовски философии за детска сексуалност и детски права.
1
 
4
 
5
преди 7 месеца
А те геьовете не разделят ли деца от семействата им по всякакъв повод, даже и без повод? Достатъчен се оказва дори и лъжлив сигнал. За да ги дават после за отглеждане в хомосексуални семейства.
0
 
4
 
4
pioner до: pioner
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
*** е собствено име не собствениците ви!!!
0
 
8
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Точно *** Кук да се изказва срещу нехуманно отношение към деца си е крадеца да вика дръжте крадеца

0
 
9
 
2
KPetkov до: П.Ф.Изеров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
То така се прави интеграция. Иначе ще напълни гетата с мексиканци, и какво ще правят черните тогава? Мексикански рап сигурно.
Най ме впечатлиха изказванията на мексиканския президент срещу стената и защо Тръмп забранявал на неговите съграждани да напускат нелегално Мексико. Излиза, че всеки трябва да има право да напуска дадена държава нелегално и да се заселва нелегално в друга :)
1
 
10
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
“Сърцераздирателно е да се гледат тези кадри и да се чуват писъците на децата", каза Кук пред вестник The Irish Times по време на свое посещение в Ирландия. "Децата са най-уязвимите членове на всяко общество. Мисля, че това, което се случва, е нехуманно, трябва да спре".

Да, сигурно.
Такива родители, подложили децата си на смъртен риск от голямата разходка до границата на САЩ, трябва да подлежат на съдебно преследване. Както е в България, например, или пък още повече – в Белгия.

А границите са за това – да спират неконтролирано нахлуване на нежелателни елементи. Границата е един от основните признаци на държавност.