Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Нови инвеститори ще последват предлагането на „Градус“

Ваучерната схема на ЕС за покриване разходите на компании за листване на борсата се очаква да започне да работи до края на годината, посочи Димитър Георгиев

2
 
7
 
3
popo323 до: The_Bear
преди 2 години
Няма профилна снимка
Какво да кажа ! Може би мислиш ,че доброволните пенсионни фондове са наистина доброволни , те са напълно задължителни по закон за всеки работещ се . Ако не са те БФБ днес едва ли ще съществува , но те просто на практика губят парите на работещите влагайки ги на борсата и фалита им е неизбежен , но много ще се окраде от тях . Те са най сладката схема за кражби в държавата в момента . Проблема е че открадват ежемесечно парите на бъдещите пенсионери .
За българският пазар какво да кажа , освен че той е за наивници , имам доста акции , но почти всичко е без съществено значение , макар че са от водещите дружества в момента , стотинките дивидент нищо не оправдават , а цените са повече от смешни , зависят изцяло от волята на мажоритара .
Единствени акции които имам и които бих нарекъл някаква инвестиция са на Солвей Соди , всичко останало е просто смях , нищо че тук някои смешници , пишман разбирачи си ги приемат за много перспективни .
БФБ е за наивници , които си мислят , че ще забогатеят , наивниците непрекъснато се сменят , виж измамните схеми на мажоритарите са почти едни и същи , измененията са минимални , разчитат на две основни неща , че хората забравят и че могат по добре да рекламират новата лъжа .
5
 
8
 
2
The_Bear до: popo323
преди 2 години
Попо, не казвам, че говориш глупости, но една част от коментара ти ми подсказва, че никога не си бил на бг пазар. Това, което твърдиш за практика или именно, че е задължителено да участват, ами не е, всъщност наистина е договорено. За последната част от изречението си прав, има голяма вероятност да се повтори това явление, схемите са същите, като от едно време, българина уш помни, но е забравил, а реално българския тарикат е толкова ***, че нова схема трудно може да измисли.
8
 
19
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Колко гордо звучи Листването се случва заради "доверието на институционалните инвеститори" , а на практика е съвсем различно !
Някои лица предварително хитро са се договорили с така наречен пенсионен фонд , който ужким е доброволен , но на практика е задължителен да вкара милиони при тях , срещу щедра част от парите да се върнат под масата при определени лица .
Тези "доброволни пенсионни фондове " работят с пари които не са техни и идеята колкото може повече от това да се открадне и при фалита им след някоя година да си имаме олигархчета точно както от фондовете , сега холдинги от Масовата привитизация .
Когато фалират , или по точно дребните остатъци от тях се прехвърлят в държавният фонд , ще се търсят отговорни точно колкото и сега се търсят къде потънаха парите на хората вложени във фондовете на Масовата привитизация и как така от тях се пръкнаха " невинни "олигарси с милиарди , а *** няма нищо !