IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвеститорите трябва да се насочат към по-сигурни активи от биткойн

Трябва да се разбере технологията зад биткойн, за да се инвестира на пазара, смята финансовият журналист Танзийл Актар

21:00 | 20.06.18 г. 3
Инвеститорите трябва да се насочат към по-сигурни активи от биткойн

Волатилността на биткойн не е нищо ново и инвеститорите трябва да се насочат към по-сигурни активи. Инвестирането в крипровалути винаги е било много рисковано, именно заради тази волатилност. Това каза Танзийл Актар, финансов журналист, в телефонен разговор за предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Актар сподели, че наистина трябва да се разбере технологията зад биткойн, за да се инвестира на пазара, което също зависи от това как ще влезете на пазара.

„Tези, които искат да влязат на пазара, трябва да изчакат малко. Първо да анализират пазарите, да разберат работата на криптовалутитe и да осъзнаят, че това е наистина много волатилен пазар. Нямат гаранция срещу кибер атаки“, заяви Актар.

Тя сподели още, че преспективата за биткойн е, че през следващите няколко години той няма да бъде приет в борсово търгуваните фондове на САЩ. По думите и инвеститорите очакват с нетърпение да имат достъп до технологиите, така че да могат да инвестират в блокчейн.

„Доброто разбиране наистина е важно при влизането на криптопазарите. Отнема години за първоначално инвестиране в биткойн, ако искате да имате печалба. Мисля, че има голям брой скептици на пазара, но трябва време за да се разберат криптовалутите“.

Целия разговор гледайте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:22 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 5 rate down comment 0
doc
преди 5 години
...nadiavam se tazi kokoshka ne se vodi niakakav blockchain ili crypto expert
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 12 rate down comment 1
ABBA
преди 5 години
От кога 10 декара мъгла в Балкана станаха актив?!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 18 rate down comment 3
redcretin
преди 5 години
Господи, прибери си вересиите!"Отнема години за първоначално инвестиране в биткойн, ако искате да имате печалба. " - нямам думи просто.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още