Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Гърция, имаме сделка!

Финансовите министри на еврозоната се споразумяха за условията по излизането на Гърция от третата си спасителна програма

1
 
4
 
10
redcretin до: Грую Груев
преди 1 година
Няма профилна снимка
Прогледна и ти , груйче :) Прави им евала и се учи, сериозно го казвам.
2
 
7
 
9
NickyDickinson до: thehappyroger
преди 1 година
Няма профилна снимка
Абе, яко си изплискал легена. Спри да пишеш глупости. Единствените ти интересни лафове са за смехономиката и кретено-масонството. Само дето ги повтаряш като развален грамофон.
10
 
4
 
8
Mavi Goz до: Грую Груев
преди 1 година
Не става ясно, ти критикуваш ли ги гърците, завиждаш ли им или им се възхищаваш? Или правиш паралел с нас? Както виждаш, ЕС за едни е майка, а за други - нещо друго... Това не пречи на повсеместното българско овчо войнство да гледа с упование към Брюксел и даже да ръга с лакти към ЕЗ, та да внесе своята достойна лепта за добруването на гърците и други, дето на кредит са изяли и вече изс рали обяда си за 2050 г. ...
10
 
5
 
7
преди 1 година
Особено кретено-масоните, те си мислят, че са по-специални от другите, следващите години ще разберат, че на обективната реалност на Космоса въобще не и пука за нещата, за които на теб ти пука и си мислиш, че са важни.
12
 
10
 
6
преди 1 година
Била излязла от кризата, затова сега гръцкият народ ще плаща цял живот за кражбите и злоупотребите на политици и кретено-масони, исторически момент и за Европа, и за Гърция, ахахаха, зидарчетата пак напълниха гушите на гърба на обикновените хора, ама докато обществото е бавно развиващо се и не осъзнава къде се намира, така ще е :D *** я очаква подобен сценарий, само че 3 пъти по-зле, понеже *** е 3 пъти по-бедна от Гърция и 3 пъти по-разграбена и няма никаква средна класа вече, нито бизнес общество, а следващите години няма да има още повече, защото в разграбената *** България вече няма никакви условия за развитие на бизнес дейност, един град, нито пък нормални условия за живот, особено в ромската провинция и местата, на които токът спира всеки ден от над 20 години, до 2030-та един град смехономика с малко по-млади в него, че даже и свестни, останалото боклукчарник.

9
 
11
 
5
Грую Груев до: coder
преди 1 година
И защо да ги плащат? Не може ли пак да ги разсрочат за 150 години? Ми що д ане могат - нека се смилим над милите маляки, едното ясу им е останало и белите български робини. Вие знаете ли колко е трудно и тежко, как се оцелява въобще с отрязана 18-та заплата? Ми това не е живот бе, гиди нацисти гадни. Ми те да не са стабилни като българите с премиера слънце? Бедност, глад и мизерия е в малякия - ей го, всеки селяк сега ще иде в гърция на море, да остави своята лепта за този отруден православен народ, а те милите, 5 евракис нямат, че една родна *** да наемат - умря бизнеса в Сандански...

Глад, глад и мизерия е в Малякия, тук, у нас сме си най-добре и най-евро стабилни. Конграчулейшънс, българи
3
 
4
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Като има *** да им дават кредите, така ще е. В някои ситуации е по-добре да си слабата страна и да се оставиш щедро и безотговорно да ти помагат.
3
 
9
 
3
bgMan до: coder
преди 1 година
Имат още много неща да приватизират ако се наложи. Просто докрай се съпротивляваха да не го правят на историческо ниските цени и под изнудване заради кризата, в която бяха.
9
 
18
 
2
преди 1 година
Някой ме е изтрил, незнайно защо - това платена статия ли е, че да се налага само да венцеславим? Ще го постна пак:

Това беше ясно от самото начало - ясуууу 30 години, после 3 години плачем колко сме зле с тези малки пенсии, дето не стигат даже да си плащаме по 600-800 евро месечно за белите робини от България, Украйна и Русия, пък пак 30 години ясуууу. Системата е прогнила отвътре, а селски тарикати като маляките се възползват на 100% от нея, докато Бай Х бодряшки обяснява какъв остров на стабилност сме, ама евро и Шенген ги гледаме през крив макарон, а досега не съм видял маляка да дойде да бърше задни части у нас, виж български задночастобърсачи и портокалоберачи в малякия - с лопата да ги ринеш.

Честито на маляките, както го казвах и спорих с много хора в последните 8 години, беше пределно ясно, че нито ще фалират, нито ще им се скапе икономиката, нито ще приватизират на безценица острови, нито нищо, щото обещаването не е като даването, а ние, ние пак сме в миманса за едното кирливо "конграчулейшънс, бойко"...
0
 
18
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Успех да платят 7% от БВП-то си догодина по заемите си...