Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Левон Хампарцумян: Няма признаци за финансова криза в следващите 2-3 години

В България злоупотребата с права е национален спорт и законът за личния фалит ще задълбочи това, твърди банкерът

   1| 2| 3    
1
 
7
 
23
Todor Sabev до: HSBC
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Падат у убежищата България не такова място. По време на пикът на кризата лихвите по кредитите в България се увеличиха бяха високи до 2011 , 2012 година. Намаляха чак когато се усети ефекта от КК. При случая с КТБ мисля че имаше някакво увеличение на лихвата от БНБ. Пък и кой ти гарантира че следващата криза няма да е стагфлационна.
3
 
2
 
22
HSBC до: Todor Sabev
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
По време на криза лихвите падат...
2
 
15
 
21
supertrader до: kalendar
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Като гледам как банките финансират строителства на сгради от които няма нужда и май единствената цел е да се изтегли кредит...Как ли ще си върнат кредитите? Ако въобще някой има намерение да ги връща.
3
 
22
 
20
преди 10 месеца
тоя пич 2008ма година предвиди абсолютно същото - безоблачно бъдеще поне 3 години напред.
Иначе до днес и аз така мислех - че не виждам как тая и другата година ще почнат да падат цените...ама знам ли...щом Левон така се изказва...
3
 
13
 
19
abdul до: Mohave _
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Много точно!
Тая работа с фалита е пробита.
Банките давар, ще дават и за напред необезпечени кредити на фирми и лица с преференциални условия... е не на всички разбира се.

Омбуцманката ще си направи густо с закона за фалита.. и кво от това?

1
 
8
 
18
Mohave _ до: Mohave _
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Като познавам психиката на народонаселението не мисля че някой ще иска договор с възможност за фалит . То желанието от после идва , когато са договорени по- леки условия .
1
 
8
 
17
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
И двата случая са правилни , когато са договорени . Едни ще искат договор с фалит . Други ще искат без , заради чувствително по-ниските лихви и застраховки на кредита . Въпрос на договорка , трябва да се предложи и този вариант .
2
 
9
 
16
khao до: krasus
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
ти малоyмен ли си ? ... кажи ми един дето е изтеглил заем без банката да му го е дала ?
1
 
10
 
15
krasus до: Mavi Goz
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
За връщането колега иде реч за връщането . Някой хора и фирми си взимат кредити с ясното съзнание, още от първия ден да не ги връщат много много ....А и пи добро желание не се знае как ще го завърти икономическата конюктура у нас.....
4
 
18
 
14
Mavi Goz до: krasus
преди 10 месеца
Ай стига с тия кредити и с бумкането! Никой не дава кредит насила! Молят се да дават кредити, рекламите за суперизгодни кредити са навсякъде, денонощно!!! Защо е тоя зор да дават? От алтруизъм ли? Нали за всеки кредит искат обезпечение, залог? Еми като дават, да си правят сметката как ще си го вземат - има две страни и се подписва договор! Никой не им прибира кинтите на бамките с пушка на главата! Ама отдавна вече си мериме растежа на икономиките по ръста на кредитирането - кредитна активност му викат. И колкото повече, толкова повече... Аре, ако може, секи да си гледа работата и да гледа какво подписва!