Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Защо Китай не може да избяга от жилищния балон?

Правителството създаде още един погрешен план за овладяване на космическите цени на имотите

   1| 2    
1
 
0
 
13
bgMan до: khao
преди 7 месеца
Ти и да не си го казал те държат да го напомнят.
Да проявим снисхождение към мизерниците, поне един път познаха и сега само това ще приказват и дърдорят до края на живота си. Дори и без да ги питаш или да си казал нещо в противен смисъл.
2
 
2
 
12
khao до: michaelis12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
ти си скандално тъ.п :):) ама ще те питам пак, къде точно съм казал че руската *** ще фалира ... подчертавам на фалира, не на *** !
ако требе и китайски ще науча, а ти кога ще научиш елемнтарните неща, миячо ?
6
 
5
 
11
michaelis12 до: khao
преди 7 месеца
айде айде молят са, 2014та ровахте сите тука на руски гробища и чакахте дружно да фалира руската коччина, добре че беше Джуджаро Господ здраве да му дава та обърна пендарата наопаки ... са ровете на китайски гробища а тия са най-ама най-мощтната икономила в света само военно дет са пишлемета още, но и тва кат стане един ден, Кухао ше требе учиш китайски ама с твойта пробита глава не знам как ше стане ....
1
 
6
 
10
khao до: red6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
няма да успеят, може би щеше ако бяха запазили 10годишния ротационен принцип, но Си отива към окупиране на власта (като Ердо, като Пу и тнт), тая работа винаги свършва по един и същи начин....и като почнат да отичат нещата, дисбалансите ще се увеличават. Щото ако не е крадене на технологии, другото им оръжие е якото субсидиране!... и като сложиш че там вече има богати хора, които незнам как ще го изтрят това... следя ги с интерес :)
5
 
2
 
9
khao до: julian12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
местим го от крачола в устата ти ... :) Неграмотен очевидно е бил баща ти и ти покрай него ! :) ае марш на чиниЙте, хахахаха
щото няма как да обясня на хаяско като теб, че копчетата на клавиатурата са малки и често целя съседното... но ти си живей с мисълта че си нещо повече от хигиенист :)

6
 
7
 
8
julian12 до: khao
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Отгоре на всичко си и неграмотен. В Българският език няма така дума като чинийте. В множествено число се пише чиниите. За пореден път доказваш колко ти е нивото.
7
 
5
 
7
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Че Китай има проблеми и дисбаланси - има, само сляп може да го отрече. Друг е въпроса дали ще успеят (Си, Партията...) да се справят с тях. Ако да - ясно, ако не - khao е прав.
8
 
3
 
6
khao до: julian12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
пак ме обърка с имбецила пред огледалото ти :)
чинийте са ваша територия, емигрантчета ! на бас че ще те бия на всеки тест, и нека видим кой чупи тъпомера ... научил една крива и сега се хвали :)
10
 
6
 
5
julian12 до: michaelis12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Той Кухаото разбира от всичко. Голям гений. Нали ги знаеш тези от едно време дето от село като отидат в София и после ги посрещат с хляб и сол и те се надуват та надуват. Е такъв и тоя. Ходил да мие чинии в хамериката и от тогава си мисле, че по- голям от него няма. Прочете две статии и знае всичко, най-умния. Освен това дава и акъл тука на хора дето са врели и кипели в нещата.. Типичен пример описващ идеално кривата на Дъннинг-Крюгер.
8
 
7
 
4
khao до: michaelis12
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
селтако, прoз ...моля те покажи мой коментар където съм казал че руската *** ще фалира !