Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Никола Янков: Развитие по темата ERM II до края на годината няма да има

България изпраща лош сигнал с отлагането да кандидатства за валутния механизъм на обменните курсове, смята управляващият партньор в "Експат Капитал"

1
 
11
 
8
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Поне да излязат и да кажат "в разговорите се казаха такива и такива неща", а не, че водят тихи преговори, в които сякаш някой ги бие през пръстите. Всеки народ заслужава да знае какво и как се преговаря по нещо, което го засяга. Критериите за икономически, но одобрението е политическо, затова е важно да хвърлят светлина върху преговорите. Толкова ли е грешно да си информираш суверена, за преговорите, които водиш?!
2
 
5
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Тъжен факт. Жалко, че пак се отказахме от битката. Може би управляващите са преценили, че нямат необходимия ресурс от подкрепа. Това "несанкционирано отгоре" подаване на заявление за чакалнята на еврозоната вероятно щеше да донесе доста изпитания и трудости както за управляващите, така и за нас останалите.
1
 
10
 
6
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Респект, г-н Янков!
1
 
7
 
5
Mohave _ до: khao
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Именно , разочарованието сега показва простодушието на вярващите .
2
 
10
 
4
khao до: lyusien
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
а кога е могло да се вярва, че явно съм го испуснал тоя момент ... моля те, припомни ми ?

0
 
26
 
3
преди 3 седмици
България никога няма да е желана в цивилизования свят докато муутри, групировки и всякакви престъпници въртят на малкия си пръст медиите, политическата, съдебната система и МВР.
България ще изпрати положителен сигнал само когато народа се вдигне и измете целият престъпен тор от политиката и от съдебната система и не позволява никога повече престъпници да правят каквото си искат и когато си поискат.
Само че затова трябва образовано и зряло общество с будна съвест и християнски ценности.
1
 
22
 
2
преди 3 седмици
На финансовия министър Горанов вече не може да се вярва Той каза че до края на юни молбата за кандидатстване на България в Чакалнята на
Еврозоната ще бъде подадена Има още два дни но като чета статията разбирам че всичко се отлага за неопределено време Това е грешка Груба грешка Някои някога трябва да поеме вината за това И отговорноста разбира се
1
 
31
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Некадърниците Горана и Тиквата пришки им излязоха на устите как ще влизаме в чакалнята и можело за 6 месеца да ни приемат. Хи - хи. Представете си кви недоносени изтърсаци управляват държавата и после се чудим защо е такова състоянието и. Достойни и умни хора никога няма да им бъде позволено да управляват, защото те няма да се подчиняват на олигарсите, чуждите служби и държави.