Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Бобева: Влизането в банковия съюз преди валутния механизъм е безумие

Целият валутен механизъм се превърна в политически пазарлък и то само по отношение на България, каза бившият вицепремиер

0
 
6
 
9
Mohave _ до: zelka007
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Е то се знае че има , ..................... за последно се "борихме" с Макрон и цялата ЕЗ :)) . При цялото самодоволство на правителството . Ако не ме лъже паметта Макрон обеща подкрепа за ЕЗ и Шенген , ако подкрепим неговите мерки . Но уви ! Което значи , че няма сделка и ще изгубим и двете . Но това е друг въпрос . Ако държим на думата си , не трябва да подаваме никакви документи :))))) . Приказките са едно , но реалните действия са направо плашещи .
2
 
17
 
8
zelka007 до: Mohave _
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
то само КТБ да беше :))) ... ами заема за Първа инвестиционна , ами ДаллБогг: Живот и здраве и Лев инс са същото дип че няма толкова гласност в обществото . я ходи да вземеш пари от Булинс или Армеец :))) . един дол дренки са . И то при услови че уж всичко се гледа под лупа от разни надзори и МинФин ... :))) . абсолютно прав си .
1
 
0
 
7
преди 7 месеца
4
 
20
 
6
Mohave _ до: coder
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Напротив , по-лоши ставаме КТБ е един индикатор за извратеното ни мислене и липса на каквито и да е спирачки и съвест . Гърция няма да ни се закачи на малкото копче ако ни дадат шанс .
8
 
17
 
5
coder до: Mohave _
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не може цял живот да се самонаказваш, защото си сбъркал някога... борда трябва да е за възпитателен ефект. Не е заложено да е постоянна мярка. За 20 години борд ако не сме се научили на дисциплина, няма да се научим и за повече. Трябва да се върви напред, не може все назад да гледаме и да си дъвчем грешките от преди 20 години.

3
 
22
 
4
Mohave _ до: coder
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Забавянето е факт . Отлагат се и направо се стопират реформи в ключови сектори в България , дори някъде се върви точно на обратно . Това показва че напълно сме възприели политика по забавяне и дори по отдалечаване . А спазването на фискална дисциплина е заради ВБорд . Ако го нямаше сме кръгла нула . То и затова го има . Може ли сме да спим прави - ама щото сме вързани за дървото . Хората искат да си го можем отвътре .
18
 
10
 
3
majnata до: coder
преди 7 месеца
"Другите" държави гледат вече как да излязат ... ние подсмърчаме да ни пуснат в чакалнята , баси малоумието !
2
 
22
 
2
coder до: Mohave _
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Е ние от 10 години гледаме как се структурира ЕЗ. Другите държави не гледаха, а кандидатстваха и ги приеха и сега не гледат, а участват във вземането на решения.
9
 
11
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Още малко , да видим как ще се структурира ЕЗ . ЕЦБ ни купува време , а ние все бързаме . До 10 години ще стане ясно . Това е обща политика на забавяне с която трябва да се съобразяваме и да замразим момента засега .