Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

54% от българите искат повече влияние на ЕС на Балканите

Посещението на Румен Радев в Русия е по-успешно от това на Бойко Борисов, показва тримесечното проучване на "Алфа Рисърч"

2
 
4
 
4
Pyramid до: bgMan
преди 7 месеца
Т.е. статийката -напълно поръчкова и залъгалковска, да може м/у другото, мигрантите, лека-полека, да ни наводнят, доде си мислим, колко % били искали еврогейско влияние.
1
 
7
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
"Посещението на Румен Радев в Русия е по-успешно от това на Бойко Борисов, показва тримесечното проучване на "Алфа Рисърч""

хмм ... интересно как респондентите на запитването са определили , че посещението на президента е по-успешно от това на Баце . като за успешността се съди по публичното отразяване в медиите :))) . кой с кой и колко се е ръкувал и так далее ... :))) ... пък после , след години даже , излизат поразиите които са направили с разни договорки под масата и двамата . те първа чакаме какво ще излезе с турция - Баце нали е пръв приятел там , с хамериканците дето отскача често Цв.Цв. , на президента нали решетников и патриарха му нареждат какво да говори и подписва :))) ... смех . политици ти казвам . абсолютни интересчии .
4
 
16
 
2
преди 7 месеца
А пък поне 85% от българите искат по-малко хомосексуализъм и джендърство в парковете, магазините, училищата, детските градини, парадите и в законодателството.
4
 
7
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Де да можеше да поемат изцяло контрол върху България може и да не ни управляват по-добре ама честно казано колко по-лошо пък може да стане и без това е занимарено тотално управлението във важните сектори на закона, като малкия и среден бизнес, онлайн интеграцията на държавните структури и мобилността