Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Миграционната политика на ЕС полага основите на "крепостта Европа"

Завоят в начина на мислене може да доведе до най-голямата досега екзистенциална криза за блока

0
 
3
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Доколкото разбирам проблема са Нелегалните мигранти. Да се позволява да влизат безконтролно хора в страната ти и да се натаняват е все едно да позволиш на разни хора да влизат и да се настаняват в собственият ти дом. Колко от вас го правят? Обзалагам се че никой. Колко от тези, които крещят, че Европа се превръщала в крепост са съгласни аз да се вдигна и настаня в техния дома, без да ги питам? Сигурен съм, че никой няма да се съгласи. Разбира се, че Европа трябва да бъде крепост за нежеланите (по разни причини).
Удивително е как пропагандата може да зомбира толкова много хора до степен да са готови да вървят серщу собствените си жизнени интереси.
2
 
15
 
1
преди 4 месеца
Преди 15-а година плачовете за "хуманност" и за "приютяване на клетте мигранти" можеха да се възприемат и като наивност. След 15-а година - и безчислените издевателства срещу европейците отстрана на дивaци-мигри, подобни призиви трябва да се третират като измяна. Защото това е именно нашествие - и мигрите се държат като арогантни нашественици. Ако Европа може да оцелее само като крепост, то тя трябва да стане крепост.

Така наречените "правозащитници", забравящи, че белите хора също имат човешки права, трябва да бъдат съдени за престъпленията си срещу европейските народи.