Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Милен Керемедчиев: Турция рязко прекъсна своя път към евроинтеграция

Ердоган се кълне в Ататюрк и върви смело срещу него, заяви журналистът Иво Иванов

3
 
1
 
5
khao до: lyusien
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
искам да ме запознаеш с дилъра си ? :):) очевидно стоката му е много добра :)
2
 
6
 
4
bgMan до: lyusien
преди 7 месеца
Лютвинчо - ако Турция беше поне наполовина проевропейска колкото твърдиш нямаше да избира такъв тъпаан като Ердоган повече от 1 път.
И нямаше да има толкова много репресии точно срещу богатите и най-образованите турци от страна на религиозните фанатици на партията на Ердоган.
4
 
0
 
3
преди 7 месеца
В Европа няма място за повече необразовани приимати и религиозни фанатици искащи Султан.
Да си стоят където са щото още малко глупости и великите сили ще им разделят държавата на няколко части.
1
 
13
 
2
преди 7 месеца
Ако се научиш да използваш препинателни знаци, мненията ти сигурно ще станат доста по-разбираеми. Поне така си мисля. А приликите между турския и американския модел са само повърхностни - дори и с онзи пън в Белия дом.
13
 
2
 
1
преди 7 месеца
Това разбира се не е вярно Турция винаги ще си остане една много про европеиски настроена държава Формата и на управление копира американския модел но никои не приема С А Щ като диктатура Турция ще си остане много силна южна граница на Е С и коректен член на Н А Т О Много хора може би не знаят че Турция е 85 милиона държава и една икономика от близо 1 трилион долара С Турция имаме прекрасни търговски отношения търговия за над 1милиард долара и положителен търговски баланс Един бивш зам министър на икономиката би трябвало да знае това Може би още този месец Турция ще отмени извънредното положение и до края на годината турците ще получат безвизово пътуване към "Европа За нас е огромен шанс е че се намираме между два огромни пазаря Е С и Турция на кръстопът и ще бъде огромен грях да не използваме това