IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Биткойнът е напът да изпрати най-лошия си ден от две седмици насам

Рипъл, етер и лайткойн поевтиняват с по над 4%

17:16 | 10.07.18 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Биткойнът се насочва към най-големия си спад от повече от две седмици насам, след като дигиталната валута успя да се възстанови с близо 18% от най-ниските си стойности за годината, съобщава Bloomberg.

Най-голямата по пазарна капитализация криптовалута губи 6% от стойността си във вторник, отправяйки се към най-лошия си ден от 22 юни насам според комбинираното ценообразуване на Bloomberg. Малко преди 17 часа българско време един биткойн се разменя за около 6381 долара за брой. 

Другите цифрови пари, сред които рипъл, етер и лайткойн поевтиняват с по над 4%.

Възходящият тренд при криптовалутите се среща рядко тази година, тъй като апатията е взела превес на фона на спекулативната мания, която беше завладяла пазарите през миналата година и доведе до ръст в цената на биткойна с 1400% за 12 месеца.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 16:03 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 6 rate down comment 5
khao
преди 5 години
и по лоши ще има ... горе долу цирка свърши, който кешира, кешира ...който се набута, да му е честито ... до година тая пирамида ще приключи и почнва следващата !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още