Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Д. Иванов: България не е готова за членство в банковия съюз

Страната ни трябва сама да извърши забавените структурни реформи и да не разчита, че членството в еврозоната ще ни реши проблемите, смята икономистът

   1| 2    
5
 
4
 
15
преди 7 месеца
Роботи и машини ще ви работят, а вие ще пътувате в Космоса, докато сте 100 години назад и 50 в страни, от това което се приема за развити икономики. Чувате ли се какво говорите, просто ще сте поредният донор-роб на глобалният кретено-масонски капитализъм и онези богопомазаните на върха на пирамидата, които все още си мислят, че планетарните изменения няма да заличат цялата им зидария в света следващите 30 години и глупавата парадигма изцяло базирана на егото и ниските нива на съзнание, заедно с тях самите.
7
 
4
 
14
преди 7 месеца
Ще останат мн роми в провинцията и един град, в който се води някаква горе-долу законна дейност, която да пълни бюджета.
6
 
4
 
13
преди 7 месеца
...а условията за бизнеса стават все по-тежки, държавата иска да и се плаща все повече, докато той няма капацитета да го изкара, разходите ще започнат да изпреварват приходите, а аз не съм този, който ще плаща за кражбите и злоупотребите на онези прасета на върха и на дъното на разграбената отвсякъде свинска ***.
6
 
3
 
12
преди 7 месеца
Да не кажете после, че не съм ви казал, кочината в момента е напълно разграбена и предстои да стане още по-бедна и разграбена, един град смехономика ще остане със сигурност, най-вече чуждестранни компании докато им е изгодно в България, мега абсурдно е да фантазирате, че кочината, в което беше превърната страната за последните 30 години, има позитивно бъдеще и ще има развита икономика, докато на мн места в кочината токът продължава да спира всеки ден, а услови
6
 
1
 
11
преди 7 месеца
Сега с акъла, с който досега се действаше в кочината очаквайте да стане точно това, което съм описал.

6
 
0
 
10
преди 7 месеца
С толкова акъл - толкова положителни резултати за Бай Ганьо българина, с друг акъл - различни резултати. Толкова е просто.
6
 
1
 
9
преди 7 месеца
И м/у другото, ако си наясно с обективната реалност на Космоса, ще знаеш, ще миналото и бъдещето са временни илюзии на триизмерносто съзнание преживяващо време и пространство до 4 измерения, всичко вече се е случило от една друга гледна точка извън време пространственият континуум, ама това е друга тема.
6
 
3
 
8
преди 7 месеца
Че то в 21 век токът спира всеки ден на мн места в кочината, вие за роботи и технологично развитие в икономиката фантазирате, хахах, до 2025-та малкия и средния частен бизнес масово ще фалира, особено в ромската провинция, в момента всичко е разграбено и държавата съществува на магия(заеми, субсидии, еврофондове), ама вие си имате свободна воля да се фантазирате в каквото ви харесва, но все пак има една обективна реалност и тя е такава, каквато е.
5
 
0
 
7
преди 7 месеца
Не мисля да си губя времето с илюзии и абсурдни мечти, след като от първо лице знам за какво става въпрос в кочината и това няма как да стане, ама ако така ви е по-комфортно, докато това което описвам ще си се случи на 100% - ок.
1
 
8
 
6
KPetkov до: thehappyroger
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Не е умряла още. То умирането на една държава е дълъг и сложен процес. Понякога трае столетия. Правилното е да кажеш, че процесът по умирането на нацията е започнал. Може да си избереш някаква дата за началото на тоя процес.
Също така не е много ясно какво ще се случи в бъдеще. Може например хуманоидните роботи да нахлуят с такава сила, че да се окаже, че България ще си кара перфектно и с 2 милиона население. Роботите ще бачкат, а ние само ще си ходим по екскурзии и ще се чудим какво щуротия да измислим, я посещение до Марс, я някой космически круиз :)