Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Д. Иванов: България не е готова за членство в банковия съюз

Страната ни трябва сама да извърши забавените структурни реформи и да не разчита, че членството в еврозоната ще ни реши проблемите, смята икономистът

   1| 2    
8
 
1
 
5
преди 7 месеца
България умре, тя беше убита от кретено-масонският свински елит и политическата паплач, които разграбиха всичко за последните 30 години, предстои да стане точно така, както съм го описал.
9
 
4
 
4
преди 7 месеца
До 5 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, което създаде изкуствен ръст на икономиката от 3-4 %, пари които си ги усвоиха "нашите" фирми, предстои да се пръсне и да се разбере официално, че вече българска икономика няма, нито пък някаква средна класа, на която се крепи така изградената кретено-масонска смехономика. Държавата е унищожена, а тепърва ще има демографска катастрофа, а не криза, плюс все по-агресивни и динамични планетарни изменения.
9
 
1
 
3
преди 7 месеца
Коментарът е изтрит поради противоречие с правилата на форума.
1
 
3
 
2
abdul до: dr.5rov
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
А дано, ама надали
0
 
23
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Че не сме готови за еврозоната всички го знаят, но вече многократно се доказва, че нашият (преобладаващо ловно-събирателен) елит прави нещо за страната си само ако го подкарат с остена към това или ножът опре до кокала. Това е и единствената причина да съм привърженик на влизането ни в ERM II. Дори и да настъпи криза, това ще е най-малкото шанс този тип елит да бъде поне частично разчистен.
Лесни работи няма. Лесните работи са направени вече. Останали са само трудните.