Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Д. Иванов: България не е готова за членство в банковия съюз

Страната ни трябва сама да извърши забавените структурни реформи и да не разчита, че членството в еврозоната ще ни реши проблемите, смята икономистът

   1| 2    
8
 
1
 
5
преди 1 седмица
България умре, тя беше убита от кретено-масонският свински елит и политическата паплач, които разграбиха всичко за последните 30 години, предстои да стане точно така, както съм го описал.
9
 
4
 
4
преди 1 седмица
До 5 години балончето от заеми, субсидии и еврофондове, което създаде изкуствен ръст на икономиката от 3-4 %, пари които си ги усвоиха "нашите" фирми, предстои да се пръсне и да се разбере официално, че вече българска икономика няма, нито пък някаква средна класа, на която се крепи така изградената кретено-масонска смехономика. Държавата е унищожена, а тепърва ще има демографска катастрофа, а не криза, плюс все по-агресивни и динамични планетарни изменения.
9
 
1
 
3
преди 1 седмица
Хаха, смешници, до 2030-та един град смехономика с малко по-млади в него и то свестни работещи основно за чуждестранни компании, след 2030-та пари за заплати в държавният сектор, за пенсии, за ток, който спира на мн места в разграбената свинска кочина всеки ден по няколко пъти, после потреблението било намаляло, за общ. поръчки, за пътища и за бюджет ще ги събирате на ромите от фалоса. Малкия и средния частен бизнес на хората предстои масово да фалира, особено в ромската провинция, няма да остане никаква средна класа, тази кочина е напълно безсмислена вече, отвсякъде е разграбена и нищо не се прави да стане по-добре, само думи, особено провинцията е напълно приключила вече, няма смисъл да се помръдваш, ще видите следващите години как ще потъне окончателно в блатото свинската кретено-масосоно-политико-мафиото-мутрено-милиционеро свинската кочина.
1
 
3
 
2
abdul до: dr.5rov
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
А дано, ама надали
0
 
23
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Че не сме готови за еврозоната всички го знаят, но вече многократно се доказва, че нашият (преобладаващо ловно-събирателен) елит прави нещо за страната си само ако го подкарат с остена към това или ножът опре до кокала. Това е и единствената причина да съм привърженик на влизането ни в ERM II. Дори и да настъпи криза, това ще е най-малкото шанс този тип елит да бъде поне частично разчистен.
Лесни работи няма. Лесните работи са направени вече. Останали са само трудните.