Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ЕК запази оценката си за растежа на България, но я повиши за инфлацията

Според новите прогнози на Комисията съществува значителен риск от влошаване на прогнозата на ниво ЕС

6
 
2
 
8
thehappyroger до: khao
преди 7 месеца
Мн ще сте ми смешни в тоя сайт след 5 години, когато започнете да осъзнавате това, което сега казвам.
6
 
1
 
7
thehappyroger до: khao
преди 7 месеца
След 2030-та бюджета също ботове ще го пълнят от ромските махали, икономиката щяла да стане цялата от ботове, а българите да си правят каквото им е кеф по цял ден в щастие и радост ;)
0
 
3
 
6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
тук само ботове :)
0
 
1
 
5
преди 7 месеца
Допускането на грешката Европейската централна банка да работи без защита срещу щетите от нямане на пълна икономическа стойност на еврото влияе Република България да е с нарастващи страдания.
Сега Европейският съюз прави преценки за Република България без да зачита своята роля за понасяните в Република България щети.
При европейската грешка българите сме със съдба на жертви. Сега в Република България колкото повече работим да постигнем обществен икономически растеж, толкова по-големи са щетите.
Възможностите са:
Първа: При пренебрегването на Европейската централна банка да работи без защита срещу щетите от нямане на пълна икономическа стойност на еврото, Република България е с нарастващи щети.
Втора: Със защита срещу щетите от нямане на пълна икономическа стойност на еврото ще е прекратен водещият причинител за сегашните актуални загуби.
7
 
1
 
4
преди 7 месеца
А този който упорито ми дава минуси на всеки коментар, ти наистина ли вярваш, че държавата се развива в момента, докато е напълно източена и в нея условията за живот и правене на бизнес стават все по-лоши? Заради такива глупави и заблудени кочината стигна дотук, пак повтарям, предстои да стане точно така, както съм го описал с до 98% точност до 2030-та и след 2030-та, предстои да го видите :D

7
 
2
 
3
преди 7 месеца
Тия неща ще ги повтарям милиарди пъти, докато ви се изясни, че така както се прави няма как да стане нещо положително.
6
 
3
 
2
преди 7 месеца
До 2030-та разграбената отвсякъде *** ще бъде един град смехономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и боклукчарник, след 2030-та пари за заплати в държавния сектор, за пенсии, за ток, който подчертавам, че спира всеки ден на мн места по цяла България от над 20 години и няма как в такива условия да има развита икономика и мащабни инвестиции, за общ. поръчки, за пътища, които почти ги няма и за бюджет държавата ще ги събира на ромите от поколенията, те и без това са основните гласоподаватели на всяка управляваща партия досега, тук средна класа няма да има никаква, малкия и средния бизнес до 2025-та предстои масово да фалира, особено в провинцията, той няма как да може да издържа повече тази свинска тежест и безкрайни злоупотреби на върха и на дъното на държавата, разходите ще изпреварват приходите, предстои да го видите, особено на фона на демографската катастрофа. Като цяло цялата световна икономика предстои да изпадне в колапс заради планетарните изменения, тези процеси едва сега започват и ще се ускорят мн бързо след още няколко по-мощни изригвания на слънцето.
0
 
9
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
това е същината на кредитния растеж.
С едната дава, с другата прибира.
Като инфлацията расте, а растежа - не, това е дране.

Нали искате морков и тояга - по дончевица - на това му казват тоягата.