Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

П. Андронов: Пътят ни към еврозоната ще е малко заобиколен

Реалистично е България да влезе в ERM II до следващото лято, но ни чакат доста задачи, предупреди председателят на Асоциацията на банките

   1| 2| 3| 4| 5    
7
 
16
 
44
преди 1 година
България нема влезе никъде колко да им се иска на некои .... :)) Еврозоната е довиждане и те самите нема ни пуснат там, добре че ни пазят от наще оллигофрени и стотинкаджии кат никому неизвестните Андронов, Петров и подобни иддиоти .... :))
1
 
7
 
43
преди 1 година
Като игнорирате проблемите и се правите, че не съществуват, продължавайки да поддържате статуквото, което създава всички проблеми, няма как да стане по-добре ;)
3
 
3
 
42
thehappyroger до: red6
преди 1 година
Еволюцията на съзнанието ви заобикаля през целият ви живот, какъв диалог да стане? Защо не си говорите с мен, само минуси ми натискате, защото не казвам неща, които ви харесват, а истината такава, каквато е, сегашната версия на човека е напълно жалка :D
1
 
11
 
41
преди 1 година
Няма профилна снимка
Под статия 40 коментара - викам си става дискусия. Нъцки. Монолог. Не ти ли се счупи игличката вече?
9
 
5
 
40
преди 1 година
Коментарът е изтрит поради противоречие с правилата на форума.

5
 
3
 
39
преди 1 година
Явно при нас никога няма да стане като нормалните кретено-масонски демократични страни, където спира само ако не си го плащаш. Тук единственото нещо, което не спира е да му вдигат цената, понеже е мн хубав и затова имам 20 изгорели захранващи блока за компютър и 3 изгорели юпс-а за последните 5 години и мн прецакан труд. Едва ли някога ще кажа нещо хубаво за мутренската кретено-масоно-политико-мафиото-милиционеро свинска ***.
3
 
1
 
38
преди 1 година
Уаууу, първото спиране на тока от 3 дни насам, прави сте, *** става все по-хубава, обикновено спираше всеки ден.
3
 
3
 
37
преди 1 година
Това което в момента се случва с хората в света е пародия на цивилизация, нещо доста си се объркал, явно си се подвел по кретено-масонските филантропски кампании, където си чешат егото, че са мн добри дарявайки малко средства насам-натам, докато изкарват милиарди и заради тях света е напълно ***, защото капитализма е пълна простотия, той обслужва само и единствено прасетата на върха на пирамидата му и реално не се прави нищо смислено, което да подобри живота. Космосът е мултиизмерен, ние от нашето физическо състояние на съзнанието сме способни да осъзнаваме и преживяваме до 4 измерения, времето е илюзия на моментното ни състояние на съзнанието.
0
 
4
 
36
abdul до: thehappyroger
преди 1 година
Няма профилна снимка
Отдавна света не е триизмерен. Алтруизмът и в момента е популярен на много места по света.
Продължавам да не разбирам иновативната ти мисъл.
4
 
0
 
35
преди 1 година
Имаш свободна воля да вярваш в каквото си искаш, докато преживяваш този свят, но обективната реалност е такава, каквато е. Аз не вярвам в това, аз знам, че то предстои, това вече и научни модели го показват. След това следва парадигмата на напълно осъзнатият човек, който е надраснал нисшата си егоистична ограничена в съзнанието до 3 измерения същност.