Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Софтуер

Икономика на споделянето – лек или болест?

Новите мобилни приложения ще повлияят положително върху изграждането и поддържането на социални връзки сред младите, както и върху стабилността на обществото

3
 
4
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Съвсем нормално и напълно резонно е хората да пътуват свободно и евтино.Това развива туризма икономиката намаля разходите и какво ли не още.Пример, от морето до софия пускаш обява че се прибираш,и има ли желаещи да пътуват с тебе като ти платят да речем 25 лв вместо с автобуса къде билета е 35 и пътуваш с два часа повече.И всичко това от мощното устроиство в джоба ти наречено смартфон.Едно време компютъра ми беше по слаб от телефона ми сега.
3
 
3
 
3
Sakamano до: panther
преди 6 месеца
Светът вече не е като едно време, когато цял свят работеше за задоволяване на потребностите на Европа и САЩ. Появиха се нови и гладни за ресурси икономически сили, които обхващат едни от най-населените региони на планетата. Това налага бързо да се намерят начини за по-ефективно използване на ресурсите.
2
 
14
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Доскоро средната класа имаше собствено жилище, собствен автомобил. Като цяло собствеността в света се увеличава, а сега ни убеждават че средната класа трабва да споделя жилища и автомобили.
И някои даже се радват, колко модерно е и прогресивно...
5
 
5
 
1
преди 6 месеца
Блокчейн, роботите и споделената икономика са нещата, които ще променят света. Предстоят интересни времена.