Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

По-малко жилищни сгради с повече жилища и по-голяма площ през първото полугодие

Между януари и юни е започнало строителството на 1851 жилищни сгради, сочат данните на НСИ

0
 
0
 
4
neverland до: Веск
преди 2 години
Няма профилна снимка
Мда, като фалита на САЩ-все го чакаме и все не идва.
Гледай сега...застаряването на населението е повсеместно из цяла Европа. Обезлюдаването на селските райони и концентрацията в няколко големи града, също е световна тенденция. Цяла Европа се пълни с емигранти от други континенти.
Чакай, ще поживеем, ще видим ;)
0
 
12
 
3
преди 2 години
Няма профилна снимка
Няма лошо. Както обичам да повтарям ние май не можем много неща, с които да си изкарваме кляба. Особено по-технологични неща. Така, че строителство и съпътстващите го отрасли ще са ни шанса за растеж. Коли не можем да правим, електроника не можем - ще строим. Ама защо. Според днешмия дир 45 000 българи са се преселили само в Германия само за година. София наесен очаква ЦЕЕЕЕЕЛЛЛЛИИИИИ 12 300 първолака. Това означава население под 1 милион в София след години. За мен преселването в чужбина през София си беше глупост и средство хората да тъпчат с пари мутрите. Сега вече преселването е директно - провинция - Германия. На кого ще продават, а и кой ще наема жилища. Не сега. Говоря след 5-10, след 15 години. Набори по 65 000 деца заменят набори от 130 000. Средна възраст 74 години вече достигат следвоенните набори, а те са големи и градски - преселени при индустриализацията на България т.е. след смъртта си ще оставят не селски къщи, а градскии апартаменти. Ще оставят на кого. НА баба и дядо има по едно внуче и не е ясно то в България ли е. Каквото и да ви говорят властите - не им вярвайте. УДАРЪТ ПО БЪЛГАРИЯ ОТ ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА ИДЕ ТЕПЪРВА. СЛЕД КАТО НЯМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И СОЦИАЛНИ 1 МИЛИОН ТЪМНОКОЖНИ ЩЕ СПРАТ ДА СИ ИДВАТ ВЪОБЩЕ, защото сега си идват за помощи само. Купувай народе, тъпчи мутренския джеб докато можрш, че скоро и да искаш няма да можеш.
1
 
27
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
При намаляващо население, всяка година се строй като за последно. Накрая на някой няма да му излезе математиката.
0
 
24
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Колко от тия жилищни сгради няма да бъдат завършени и ще стоят като паметници, както останаха много такива в цялата ни страна след предния бум в строителството и спукания имотен балон? Грозни гледки бяха, а и много съсипани, нещастни и поболели се хора останаха. Ама пука им на банките, олигарсите и политиците, нали ограбиха хората и направиха милиарди печалби. Тва много им се хареса, услади и сега ще го повторят отново, още по настървени, с още по - голям и неудържим апетит.