Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Б. Борисов: Военните проекти трябва да са ефикасни и съвместими с НАТО

Даваме възможност не само на Балканите, а и на Черноморския регион, да води занятия за отбрана, каза премиерът

3
 
2
 
8
преди 8 месеца
му пука за нещата, за които на вас ви пука и си мислите, че са важни.
3
 
2
 
7
преди 8 месеца
И планетата предстои да третира хората като *** следващите години, има доста духовни и религиозни писания, в които се казва, че хората са мн важни и специални, същото казваме и за хората с увреждания, че те са специални. Човечеството е (само)ограничен в съзнанието биологичен отпадък, от ограниченото си триизмерно физическо съзнание той осъзнава по-малко от 1% от всичко, което съществува, вие сте заблудени тъпаци потънали в ограничените ви триизмерни разбирания за реалността и живота, и следващите години обективната реалност на Космоса ще ви покаже, че въобще не
3
 
2
 
6
преди 8 месеца
2 пръста чело, били мн умни, пресметливи и кадърни, с удоволствие ще гледам как природата ги мачка като хлебарки следващите години, реално човешката цивилизация в момента играе ролята на 5аразит в организма на Земята.
3
 
2
 
5
преди 8 месеца
Намираме се в началото на края на австралопитекската парадигма.
3
 
2
 
4
преди 8 месеца
Пускайте бомби срещу природата да спрете планетарните изменения, кретено-масонски ***, къде ли ще е Великият ви архитект на Вселената, едната от безкрайният брой други такива с винаги уникални свойства, закони и функции, когато природата заличава цялата ви идиотска зидария в света?

3
 
2
 
3
преди 8 месеца
Мн скоро военните ще служат само и единствено да спасяват хора намиращи се в бедстващи райони заради планетарните изменения, това ще е първият случай в историята, в който хората ще се радват да виждат военни и военна техника в близост до своите домове. До 2050-та кретено-масонската парадигма на нисшият егоистичен триизмерен ум подчинен на материални илюзии и *** вярвания и убеждения за реалността ще бъде заличена от това, което е обективната реалност на Космоса, която пак повтарям е мултиизмерна и квантова.
3
 
3
 
2
преди 8 месеца
Пък и бат'Бойко с това сако.
Направо не му завиждам.
3
 
4
 
1
преди 8 месеца
Колкто и да са подготвени военните ни, не им ли е жега в тези униформи?
Нямат ли летни с къси ръкави, ще се сварят в горещината?..

Евентуалния противник ще ги събира като варени раци от тенджера...