Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп увеличава натиска над Турция*

Американският президент обяви удвояване на митата върху алуминия и стоманата, която бе четвъртата по големина експортна стока на Турция през 2017 г.

   1| 2    
4
 
23
 
12
mrynmryn до: abdul
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Тя бе започнала още преди Тръмп да лети надолу, заради действията на бай Ердо, то не беше вкарване на неудобните в затвора, държавни преврати, кюрди и в Сирия се намеси. Ердо даже измести изборите по-скоро, че да е сигурен, че няма да има проблеми там, но ако до сега не беше на земята, то вече е и ако другата седмица не измисли нещо и всичко си продължи така, съм сигурен, че догодина може да не е президент.
13
 
5
 
11
преди 8 месеца
Накрая всички печелите.
20
 
3
 
10
преди 8 месеца
Дори има опасност от ядрен конфликт, който няма да се случи и кретено-масонската его-парадигма и тази версия на човечеството ще бъдат заличени от планетарните изменения.
22
 
6
 
9
преди 8 месеца
Архитектурният им проект за разпределение на света няма как да проработи на фона на това, че космически процеси са на път да заличат тази глупава егоистична парадигма на нисшият неосъзнат триизмерен ум.
25
 
11
 
8
преди 8 месеца
Тръмп само ускорява (само)унищожението на кретено-масонският капитализъм, само че той още не знае, че действията им ще доведат до това американците да бъдат заличени от реалността на Земята.

5
 
27
 
7
khao до: mrynmryn
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
бяха, но батко ти Ердо реши да го играе султан и да им подлива масло ... сега ще го видиме и него. Въпреки че на второ четене, те имат бази там ... реално имат и армия в Турция :):) ... а по слухове май там има и от лошите ракети, та ако се напече положението като нищо и една инвазия може да му спретнат, зависи длаи само ще говори и плаши или ще реши и да действа...
Положението в турция се сгомни заради Ердо и неговите властови амбиции, а не заради няква световна конспирация срещу тях
12
 
10
 
6
abdul до: mrynmryn
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Т.е. мислиш, че валутата му се обезценява защото печати пари или щото е скаран с краварите? Ако е второто изобщо не е сигурно, че не е прав.
2
 
33
 
5
mrynmryn до: khao
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Иран не бяха в нато, но им върна санкциите. С Турция по принцип си бяха голям партньор, но явно решиха да върнат Ердо в първи клас, а той очевидно е забравил какво се прави там, ако съде по глупостите който говори:

"Обменете еврото, доларите и златото, които държите под дюшека, в лири в нашите банки. Това е вътрешна и национална борба"

Нямам идея за каква вътрешна борба работи. И до колкото чета, всички правят обратното, за да не се окажат с тоалетна хартия. В момента сипва на всички яко, вкл и на ЕС. Може би имаше малко нужда от разместване по върховете.
1
 
29
 
4
преди 8 месеца
Спок , митата са гъргара , интересното ще стане като почнат да вдигат лихвите
16
 
12
 
3
khao до: mrynmryn
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
сега се репчи с държави на които няма смисъл да се праща войска ... как ще стане с турция ? нали ще замина нато у киреча ако се случи
на афганистан кви санкции да им тури че да се случи нещо, те са още в камената ера