Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кабинетът иска оставката на зам.-председателя на КФН Ралица Агайн

Държавата ще помогне на потърпевшите от фалита на ЗК „Олимпик“ като се ангажира да наеме адвокатска компания

0
 
9
 
4
крас до: Sandy
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
Забележката ти е напълно уместна.

СЛЕД КАТО ТВЪРДЯТ, ЧЕ РЕГИСТРИРАНАТА В БЪЛГАРИЯ И ДЕЙСТВАЩАТА ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО ФИРМА "Застрахователна компания Олимпик - клон България" КЧТ" е КИПЪРСКА , а НЕ БЪЛГАСКА какво пречи случаят да се повтори и с някоя регистрирана и действаща у нас банка с чуждо участие.

Ако управляващи и опозиция подхождат по този МАНИПУЛАТИВЕН НАЧИН с преобразуване на активи на чужди инвеститори участващи в БЪЛГАРСКИТЕ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА И БАНКИ , няма да е далеч момента когато при подобен казус с някой ЧУЖД БАНКОВ АКЦИОНЕР В РЕЗУЛТАТ НА СЪЗДАЛ СЕ ПОДОБЕН ПРЕЦЕДНТ се отключат онези непознати за МАНИПУЛАТУРИТЕ МЕХАНИЗМИ водещи до теглене на депозити и фалити на банки

И само това ли??
Как ще погледнат на случващото се чуждите ИНВЕСТИТОРИ, участващи в акционерния капитал не само на ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ , НО И НА КРЕДИТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ.

Не е коректно да назовавам имена на чуждестранни ИНВЕСТИТОРИ участващи в капитала на БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ които в резултат на ФИНАНСОВАТА КРИЗА В ТУРЦИЯ също са ИЗПАДНАЛИ ВЪВ ФИНАНСОВИ ЗАТРУДНЕНИЯ.

Означава ли това , че БЪЛГАРСКИТЕ БАНКИ в които ТЕ имат АКЦИОНЕРНО УЧАСТИЕ също са подложени на рискове и трябва да теглим спестяванията си ?!!!

Знаят ли манипулаторите до какво може да доведе случаят "ОЛИМПИК" не само застрахователния , но и банковия сектор??

ИЗКАЗВАЩИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВЛЯВАЩИ ТРЯБВА ВНИМАТЕЛНО ДА МЕРЯТ ДУМИТЕ СИ И ДА НЕ РАБОТЯТ С КВАЛИФИКАЦИИ ЗАД КОИТО НЕ СТОИ НИКАКЪВ АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ доказваш някаква процедура по несъстоятелност и фалит за каквато бръщолевят и ГОРАНОВ и БОРИСОВ и НИНОВА и ОМБУТСМАН.

ПОКАЖЕТЕ АКТА С КОЙТО Е ОБЯВЕНА НЕДЕИСТВИТЕЛНОСТТА НА ТЕЗИ 275 000 ЗАСТРАХОВАНИ ЛИЦА КОИТО СТЕ ГИ ЛИШИЛИ НЕЗАКОННО ОТ ПРАВОТО ДА ПОЛЗВАТ ПЛАТЕНИ ОТ ТЯХ ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ С ФИРМА КОЯТО НИТО Е ФАЛИРАЛА , НИТО ПЪК Е В ПРОЦЕС НА ЛИКВИДАЦИЯ !!!!

ТАКЪВ АКТ ПРОСТО НЯМА!!

СТРАННА Е И ЛЕАКЦИЯТА НА САМАТА ФИРМА , КОЯТО С НЕГЛАСНОТО СИ МЪЛЧАНИЕ ПОДДЪРЖА ТЕЗАТА КОЯТО СЕ ПРОКАРВА В МЕДИИТЕ.

Не става ли въпрос на един УМИШЛЕН ФАЛИТ, подобен на този с КТБ?!!

СЦЕНАРИЯТ Е СЪЩИЯТ , ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ СА СЪЩИТЕ , И ПОТЪРПЕВШИТЕ СЪЩО.

ДОКОГА ЩЕ НИ ГО ПРОЖЕКТИРАТ ТОЗИ ФИЛМ?!!!
0
 
11
 
3
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
С тия фалити да не докарат някоя финансова катастрофа? В банките има над 75 млд в депозити и изглежда на политиците им текат лигите.
6
 
1
 
2
преди 10 месеца
Все още обществеността не зачита истината, че щетите при ситуацията при ЗК „Олимпик“ са последица от неправилната дейност Българската народна банка да прилага лева без защита срещу щетите от нямането на пълна икономическа стойност на лева.
Наличният финансов надзор не може да спаси от щетите при случилото се при ЗК „Олимпик“, защото няма необходимите права.
Устойчивият социален просперитет в Република България с просперираща застрахователна система е възможен само при прилагана защита срещу щетите от нямането на пълна икономическа стойност на лева.
0
 
10
 
1
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
СЛУЧВАЩОТО СЕ Е СКАНДАЛ СЪПОСТАВИМ С ТОЗИ НА КТБ!

КАК СТОЯТ НЕЩАТА ПРАВНО?
ОТ ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ОТКРИВАМЕ СЛЕДНИТЕ ДАННИ ЗА БЪЛГАРСКАТА ФИРМА - "Застрахователна компания Олимпик - клон България КТЧ" КОЯТО Е РЕГИСТРИРАНА В БЪЛГАРИЯ И ДЕЙСТВА ПО БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО , А НЕ ПО КИПЪРСКОТО:

"Решение на КФН № 495-ОЗ / 10.05.2018 г. „Забранява на „Застрахователна компания Олимпик - клон България" КЧТ ЕИК 200737120, със седалище и адрес на управление в гр. София 1404, район „Триадица", бул. „Гоце Делчев" № 142-142А да се разпорежда с активите си в Република България." Забранява на „Застрахователна компания Олимпик - клон България" КЧТ да сключва нови застрахователни или презастрахователни договори по всички класове застраховки, да удължава срока на сключени договори и да разширява покритието по тях за срок от 6 месеца.
Дата на обявяване: 11.5.2018 г. 10:59:58

ВИЖДАМЕ, ЧЕ СЕДАЛИЩЕТО И АДРЕСА НА КОМПАНИЯТА Е В БЪЛГАРИЯ , А НЕ В КИПЪР , т.е работи по БЪЛГАРСКОТО , а не ПО КИПЪРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО както се опитва да ни вкара в грешна представа лицето Горанов.

ЛИЦЕНЗА НА КОМПАНИЯТА НЕ Е ОТНЕТ , а само временно за 6 месеца е СПРЯНА И ЗАБРАНЕНА ПРОДАЖБАТА НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ И ПРОДУКТИ!!

От написаното в ТР е ясно , че УПРАВЛЯВАЩИТЕ се опитват да ни манипулират внушавайки ни , че БЪЛГАРСКАТА КОМПАНИЯ е с ОТНЕТ ЛИЦЕНЗ , а не със ВРЕМЕННА ЗАБРАНА за продажбата на застрахователни продукти КАКТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

ЦЕЛТА Е ЯСНА - да се внуши, че компанията е фалирала и се РЕКЕТИРАТ ЗАКУПИЛИТЕ ПОЛИЦИТЕ Й повторно да платят за нещо ПО КОЕТО НЯМА ОЩЕ ИЗДАДЕН ОБЕЗСИЛВАЩ ГИ АДМИНИСТРАТИВЕН АКТ .

ПОКАЖЕТЕ АКТА С КОЙТО СА ОБЕЗСИЛЕНИ ПОЛИЦИ НА 275000 ЗАСТРАХОВАНИ БЕ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ?!!

КЪДЕ Е КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ДА РАЗЯСНИ КАК ДЕЙСТВАЩИ ДОГОВОРИ СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЕЗ ДА ИМА ПРАВНО ОСНОВАНИЕ ЗА ТОВА.

МОЖЕ БИ ЧАКА НАРЕЖДАНИЯТА ОТ "ГОРЕ", ОТ ТЕЗИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ ПАРАЛЕЛНАТА ДЪРЖАВА?