Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Иранската медийна операция за политическо влияние се оказа по-мащабна

Тя е използвала множество уебсайтове и социални мрежи, за да влияе на общественото мнение по геополитически въпроси

3
 
3
 
8
преди 5 месеца
Мултиизмерен космически процес за смяна на парадигмата на Земята.
3
 
5
 
7
преди 5 месеца
Предстои да научат едни от най-важните уроци за живота и обективната реалност на Космоса.
3
 
3
 
6
преди 5 месеца
Кабалистиката им този път ще се обърне срещу тях.
3
 
3
 
5
преди 5 месеца
Да не се чудите после какво става, докато гледате как природата унищожава тази глупава парадигма на нисшият, егоистичен, триизмерен човешки ум.
6
 
2
 
4
преди 5 месеца
Повечето тук съм сигурен, че не вярват, че атентатът от 11 септември, 2001-ва, беше изцяло инсценировка, след което получиха по висок бюджет за отбрана и одобрение от цялото общество да окупират Близкият изток. Но това си е истина и следващите години цялата им зидария в света следва да се срине етаж по етаж като кули близнаци в добре организиран фалшив терористичен атентат, заради планетарните изменения, енергията в Космоса винаги се балансира.

4
 
2
 
3
преди 5 месеца
Но най-вече не инсценират фалшиви терористични и химически атаки в чужди страни, с мн невинни жертви, срещу правителства, които не са им удобни.
4
 
2
 
2
преди 5 месеца
Кретено-масоните не лъжат, не разпространяват дезинформация, не укриват информация и не ползват пропаганда, за да манипулират общественото мнение и да държат хората под контрол.
5
 
3
 
1
преди 5 месеца
А кретено-масонската жалка и егоистична мафиотска капиталистическа групировка за контрол и ограбване на света не използва масово същите методи, само че в мн по-големи мащаби, за мн по-сериозни теми, които са свързани пряко с качеството на живот на цивилизацията.