Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Недоброжелателите на Tesla оказват все по-голям натиск върху Илон Мъск

Те следят с дронове производствените звена на компанията и търсят доказателства, че акциите на компанията са надценени

4
 
11
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Направо си представих как шефа на Хонда нарежда на двама оризи да ходят и да следят с дронове какво става в завода на ТеслАта, щото видиш ли си няма друга работа човека.
1
 
18
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Заглавието е доста нелепо... Нека да не навлизаме в реториката на Мъск за недоброжелателите, които конспирират срещу Тесла. В конкретния случай става дума за хора с определено мнение срещу оценката на компанията, а някой от тях се аргументират изключително добре. Поне докато Мъск не се обади на шефовете им с заплахи за съдебни действия (както стана с Монтана Скептик, страхотен анализатор между другото)...
Всеки има право да заема дълга или къса позиция и да се аргументира сам за себе си. Това определено не се харесва на Мъск, нито на армията култисти Тесларианци, но да, всеки има право на мнение, особено пък щом е готов да рискува капитал.
7
 
34
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
И днес има статия за Тесла, спокоен съм!
Самият факт, че огромна част от хората знаят за Тесла е достатъчен атестат за способностите на Мъск! Почти без пари за реклама, огромно проникване!
;)
23
 
31
 
1
преди 5 месеца
Всички знаят кои са тези които искат Тесла и Елон Мъск дяа се провалят Това са големите петролни компании големите производители на дизелови автомобили играчите на късо на борсите /борсовите спекуланти / производителите на двигатели и резервни части / Всички те са обречени в бъдещето но магат да забавят техническия прогрес Все пак на планетата има по вече позитивно мислещи хора и инвеститори отколкото завистници и мислители в краткосрочен план Хора като Елон Мъск и компании като Тесла са обречени на успех