Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

За седем месеца печалбата на банките се е увеличила с над 20%

Спестяванията в банковата система в края на юли достигат 88 млрд. лв., а отпуснатите кредити – 59,7 млрд. лв.

1
 
7
 
3
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Защо не изнесат истинските проценти на лошите кредити като цяло и или поотделно за всяка банка?..Защото се страхуват хората да не се уплашат, паникьосат и тръгнат да се редят на опашки, тогава жална ни майка ще ни оплаква. Досега държавата се крепеше на милиардите от продажбите на оръжие, както и на умишлено надутия имотен балон. Сега, когато се спукаха и двете, политаме към дъното, а това ще доведе до още лоши кредити, без да са изчистени старите. Отдавна предупреждавам, че целенасочено се прикриват истинските данни за състоянието на държавата, които всъщност хич на са розови. Целта на тази лъжа и манипулация е да се задържи правителството на власт, което по всяка вероятност пак няма да си изкара мандата докрай. Възможно е да се опитват да заблудят и ЕС със завишените данни за благосъстоянието на народ и държава, но ония пак толкова ли ще са слепи, заспали и утрепани хора, че да не виждат, да не знаят тук кви ги вършат политиците ни - бандити и разбойници.
1
 
5
 
2
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
75% от всички депозити са на стойност до 1000 лева. Ако прибавим и тия до 5 - 10 хиляди, щот тва не са много пари, това означава, че милиардите са на една шепа хора, на 100 фамилии както се казва. Не са малко парите и на гръцки граждани, които си внесоха тук парите по кризата с гръцките банки.
0
 
2
 
1
zelka007 до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
към 45-47 млрд са на частни лица , другото са депозити на организации и фирми . пак не е малко . около 800 депозита бяха над 1 млн на лица и в тях общо има около 2 млрд лева :))) ... що акции могат да се купят , а ?