Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Експерт: ЕЦБ ще повиши лихвените проценти постепенно и бавно

Според финансиста Борис Петров различните държави в еврозоната имат и различна степен на експониране към държавните ценни книжа

2
 
1
 
4
red6 до: red6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
на*палм... много странни неща цензурирате...
3
 
7
 
3
red6 до: Sandy
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това плавно вдигане на лихвите може да помогне на пазари с добра регулировка и разумни купувачи/продавачи. На българския "пазар", който е джунгла (сериозно надценен на всичкото отгоре) и фраш със спекуланти ще е като хвърляне на *** върху изсъхнала степ.
7
 
2
 
2
преди 5 месеца
Полезният подход е зачитането на истината, че същественият причинител за сегашните актуални проблеми в Европейския съюз е работата на Европейската централна банка без защита срещу щетите от еврото.
Допусканата неправилност подсигурява провалът на Еврозоната.
Еврозоната може да бъде спасена само със защита срещу щетите от еврото.

Възможностите за еврозоната са:
Първа: При запазването на работата на Европейската централна банка без защита срещу щетите от еврото – щетите се увеличават.
Втора: При работа на Европейската централна банка със защита срещу щетите от еврото е прекратен водещият причинител за сегашните щети в еврозоната.
2
 
26
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Постепенното увеличение на лихвите на ЕЦБ няма да спаси имотния колапс, който предстои в България и който вече е в начален ход. Само гледайте кво ще стане, шоуто ще е голямо. До 2 - 3 години всички инвестирали в имоти при изкуствено завишените цени, ще загубят до 30 - 40% от вложените пари в тях. Обзалагам се с всеки, който е на обратното мнение.