Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Стиглиц: Икономическата политика на Тръмп е замислена за свръхбогатите

Според носителя на Нобелова награда доброто състояние на американската икономика не е заслуга на президента

3
 
7
 
7
преди 5 месеца
Тука отдолу и тримата коментиращи са свръхбогати
Да е ясно Сите булгаре где принадлежат!
20
 
13
 
6
studioaa до: Императорът
преди 5 месеца
Този смешник стиглиц сигурно щеше да се ползва с огромен авторитет ако се беше родил в ссср. Той е социалист, който вярва в способността на правителството да бори бедността с увеличаване на социалните придобивки и чрез безусловен базов доход. Той определено не харесва нито свободния пазар, нито опита за изваждане на държавата от образованието, а още по-малко мита с цел противодействие на субсидиите за износ, които Китай предоставя. Стиглеца е поддръжник на световно правителство в сянка, което да взема решенията вместо демократично избраните лидери и парламенти, защото то би било единствения начин да се пребори бедността и и несъществуващото глобално затопляне... Няма никаква разлика между такива като стиглиц и такива като ленин, това са двама идеолози, които имат абсолютно еднотипни платформи и абсолютно еднотипни опорки...
10
 
14
 
5
Sokratus до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
A Забравих:
Обори и това, че дедо Дони намали данъците само на свръхбогатите?
;)
5
 
15
 
4
Sokratus до: Императорът
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Обори почти всички тези на Щиглиц с невероятни доводи, които след дълго мислене не успях да видя някакъв пропуск в тях!!!
Обори сега и защо Канада има по-голям разтеж от САЩ!?!
20
 
10
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Смех в залата, това е един много нагъл евреин (Стиглиц)! Сравнява САЩ с Франция, бута фалшименто данни и изкривява истината. Типично като за гореспоменатия. Само чукнете Стиглиц в Гугъл и вижте исторически какви прогнози е давал и какви ги дроби - през последните 10 години няма нещо, което да е вярно или да се е сбъднало. За Нобела не знам точно кой, как и защо му го е дал, но и там сигурно има нещо съмнително..

12
 
10
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Реалността никога не се е харесвала на Нарцисите, особено с оранжев перчем!
;)
10
 
8
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Какви лоши думи за дедо Дони!!! Този човек - Щиглиц, разпространява фалшиви новини! Канада имала по-висок разстеж от САЩ в периода на управлението на дедо Дони!!!
хахахахах