Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕП направи първа стъпка към лишаване от глас на Унгария

Малко вероятно е обаче да се стигне до крайната мярка, защото е нужно пълно единодушие от всички членове на ЕС

   1| 2| 3    
1
 
7
 
23
melon до: Pyramid
преди 5 месеца
При положение, че влака го кара пияницата Юнкер. Абсолютно сбъркана работа! Унгарците имат здрав разум.
1
 
16
 
22
преди 5 месеца
Не съм сигурен, дават ли си сметка за последиците. Да лишиш държава от право на глас? !? И после, „Путин дестабилизирал ЕС”. Дестабилизира го „ишиасът”.
1
 
14
 
21
deant до: юрист
преди 5 месеца
не може, но ще се случи. нашата нация ще е първата изчезнала и претопена от ес. и то не заради тях,а защото сами го избрахме като напуснахме масово държавата.
1
 
9
 
20
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
До 18- поради причината, описана в предходният ми коментар считам, че е нормално България никога да не стане емигрантска държава, каквато стана меркелова германия. В България е престъпление един чужденец да влезе не по законоустановеният ред на наша територия и да не представи на държавните органи документите си за самоличност, валидна виза и т.н.- т.е. всички изискуеми по закон документи за неговото законно влизане и пребиваване на държавната ни територия. Това не е национализъм, а точно върховенство на закона.
2
 
11
 
19
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
До 17 и 18- има разлика. В евразийския съюз например, няма отстъпване на държавен суверенитет от държавите- негови членове, и резултатът са търговски войни между неговите членове. Въпросът е в правилните квоти отстъпен държавен суверенитет/ запазен държавен суверенитет- казано лаически. Не може да се разрушават основите на държавността в европейските държави, които са национални държави, за сметка на мулти култито и някакви измислени германски ценности. Напр.- Третата българска държава се възстановява върху част от българското етническо землище, което през 1876г. е населено с над 90% етнически българи. За това и българската народност е държавообразуващата народност в България, за това и лицата от етноса българи сме 80% от населението на България! НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА да измрем/ изчезнем всички етнически българи в България, за да може германия да си провежда мулти- култи истеричната емигрантска политика у нас.

0
 
7
 
18
neverland до: юрист
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това е в основата на възникването на обществата и държавите. Да се лишиш от свободата си, за да получиш друго(я храна, я сигурност, я пазари).
0
 
7
 
17
neverland до: юрист
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Винаги е било така. Свобода-сигурност, свобода-пазари...същата дилема.
Винаги когато има накакъв съюз(за каквото и да е), участниците в него доброволно се лишават от абсолютната си свобода, защото все пак в този съюз има правила, ред, в името на някаква "изгода", цел....
6
 
8
 
16
юрист до: ABBA
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
“...Забравиха най-важното – нито една от страните членки с членството си в ЕС не е загубила суверенитет. Орбан не е васал, а Унгария не е колония. ..“ Това е невярно твърдение. ВСЯКА държава- член на ЕС отдава част от своя държавен суверенитет на ЕС, като в най- голяма степен държавен суверенитет се отдава от държавите - членки на еврозоната. Този въпрос е правен въпрос, той е описан ясно и конкретно в ДЕС и ДФЕС- Договорите за ЕС, а когато един човек не е наясно с това положение и не е юрист, то мнението му по този въпрос просто не е вярно и няма никаква тежест.
20
 
5
 
15
Sokratus до: ABBA
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Орбан е най-къдърният управник. Ама е толкова кадърен, че заплатите в Унгария са малко по-високи от тези в Румъния и ако продължи да управлява тоз кадърен чиляк, скоро Ромънето ще ги бият по заплати на Маджарите!
Да не почнат провинции от Унгария да искат да се присъединят към Румъния, вместо унгарците от Трансилвания да искат да идат към Унгария!!!
;)
16
 
3
 
14
Sokratus до: ABBA
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Товаришч, май управляваш няколко профила тук! Да не го правиш с цел да си заработиш по-добра ЗАРПЛАТА в рублей, а?
;)