Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Имоти

Германски вериги универсални магазини се сливат, за да оцелеят

Очаква се онлайн продажбите в Германия да нараснат с 10% тази година спрямо ръст от едва 1,2% за продажбите във физическите магазини

2
 
1
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Германският пазар е труден, не защото икономиката на германия куца, а защото законовите правила в германия се промениха в посока даване на незаконни привилегии на мигрантите, които германия прие. Един мигрант, който е в процедура по кандидатстване за статут в германия, има право на безплатни месечни купони за следното:
1. Безплатно пазаруване във всички германски хранителни магазини. Мигрантът пълни пазарската количка със стоки догоре, отива на касата, от там създават фискален бон, мигрантът дава купона, касиерката задържа купона + фискалният бон с описаните покупки, предава ги на счетоводителя, а той/ тя от своя страна ги представя на местната община и сметката, която е указана във фискалният бон, се заплаща до последният евроцент, от бюджета на местната община. Хвала на такава социалистическо комунистическа икономика! :)
2. Безплатно ползване на градски транспорт + безплатно ползване на такси
3. 7/8 безплатни посещения на месец при девойките от Червените фенери
И после много други ЕС граждани, които не са запознати с горепосочените привилегии в германия за мигрантите- кандидати за статут в германия, се чудят защо нещо си в германската икономика забуксувало и било трудно:):):)