Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

О. Златев: Свидетели сме на сблъсък между Европа на ценностите и Европа на страховете

Според ръководителя на Представителството на ЕК в България новия алианс ЕС-Африка ще помогне за преодоляването на мигрантската криза

   1| 2    
0
 
3
 
11
преди 4 месеца
Всъщност сблъсъкът е на една група умни, амбициозни, богати и властни извратеняци с целият останал свят, който отказва да приеме лъжите, манипулациите и фалшификациите им.
Разрушаването на мъжкото, женското и детското със сигурност унищожава и обществата едно по едно. Обаче на някой пука ли му?
1
 
5
 
10
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Европа е изградена като общество от бели християни. Европа е изстрадала съюза си след 2 световни войни и десетки милиони жертви.
От другата страна са създания който са още в робовладелския строй, колят без никакви угризения от съседното село просто защото не са от техния род, ако пък са от друга религия направо не са хора и може да се гавриш както искаш с тях, а жените са предмет струващ определен брой камили и служеещ за задоволяване на сексуалния нагон. Ами... успех с превъзпитаването на тези неандерталски човекоядци към "ценностите на Европа".
3
 
12
 
9
преди 5 месеца
А бре Златев, а бре муньо комисарски, ако не беше "Европа на страховете", дето заби ъпъркът в носа на изтрещелата яловица, вие, комисарските лемури още немаше да признавате за "мигрантската криза" и сега - постфактум - да се плетете като пилци у кълчища как да я разрешавате... И оная лудата още щеше да ги посреща с китки на гарата и да си прави селфита с резачи на глави, а корабите на НАТО щеха да осигуряват сигурност на "Средиземноморския експрес"....
1
 
9
 
8
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
3. Този клип- https://www.youtube.com/watch?v=SRhI0Xqv5Rc - е създаден не от някакъв трол, а е с автор унгарската полиция. Действието в него се развива на Централна гара- Будапеща. Вгледайте се внимателно в действията на хората в него, особено към 8мата, 23, 24 и 25 секунда от него. Нима хора, бягащи от война, изглеждат така, нима гладни, жадни и уплашени бежанци от война се държат по този начин- демонстративно изхвбърлят върху влаковите релси СТЕКОВЕ С БУТИЛИРАНА НЕОТВОРЕНА ВОДА, собственост на чужда за тпх държава, които тази държава им предлага, за да не са жадни?КОЙ ИСТИНСКИ БЕЖАНЕЦ ОТ ВОЙНА постъпва така, кой истински бежанец от война не е гладен, жаден и уплашен, кой истински бежанец от война не изпитва огромна благодарност за това, че му се предоставя от чуждата държав безплатно вода, храна и дрехи?! Отговорът е само един- НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ БЕЖАНЕЦ ОТ ВОЙНА НЕ СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН! Хората, които се виждат в клипа, НЕ СА БЕЖАНЦИ ОТ ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ, А СТАДО ДИВИ ЖИВОТНИ, ЧИЯТО ЦЕЛ НЕ Е ПОЛУЧАВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНА ЗАКРИЛА, А ИЗТОЧВАНЕ НА СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ НА БОГАТИТЕ ЕС ДЪРЖАВИ, ПАРАЗИТИРАНЕ ВЪРХУ БЛАГАТА, СЪЗДАДЕНИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ГОДИНИ ОТ ЧУЖДИ ЗА ТЯХ ХОРА!
12
 
3
 
7
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
След провала на БРЕКЗИТ-а? Ха, по-скоро на масовия европеец ще му дойде акъла, че антиимигрантски и неонацистки формирования НЕ МОГАТ да му предложат бъдеще, а само проблеми.

1
 
5
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
2. В развитието на държавите в континента Азия НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗВА такова развитие на идеята за гражданството и националността, както в Европа, защото посочените идеи са ЧИСТО ЕВРОПЕЙСКИ, ТЕ СА ПЛОД НА РАЗВИТИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКОТО, А НЕ НА АЗИАТСКОТО общество,култура и история. За това в Азия като преобладаващ фактор изпъква принадлежността към дадена религия, а не етническият състав на държавите в нея.
1
 
11
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
“....„Много е лесно да играеш със страховете на хората. Пример за това е мигрантската криза“, заяви той...“ Това е невярно твърдение. За да се докаже неверността му, трябва само да се отдели спорното от безспорното. Безспорното- т.е. фактите са следните:
1. Държавите , изградени върху континента Европа, имат една много важна особеност- те са НАЦИОНАЛНИ държави- т.е. обичайно в следствие на тяхното историческо развитие, населението им се състои от едно етническо мнозинство, което живее от векове по земите, включени в държавните им граници, което има собствени културни традиции, език, история и в много случаи- което има собствена държавност. Националните или малцинствени етнически групи, живеещи в държавите, са се появили след прекрояване на държавните граници в следствие на войните, но те така или иначе НЕ МОГАТ да променят гореописаният факт. НЯМА КАК на етническото мнозинство в тези държави да му се заповяда от един наднационален орган, да не се счита за стопанин на собствената си държава, да се отрече от собствените си език, култура, религия, обичаи- етнически и държавни, и да приеме огромна маса хора, коренно различни по тези признаци, които НЕ ИСКАТ да зачитат обичаите, законите,традициите и културата на местното европейско население, отнасят се презрително към толерантността му и я считат за слабост и глупост и целят да наложат своите правила на местното население. В ЕВРОПА ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ, колкото и всички да предричат слабостта и краха на Европа.
2
 
11
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Проблемът на "Европа на ценностите" е в размитото определение за тези ценности. По начало мултикултурното общество в Европа е дефинирано за да се запазят културните особености на различните народи, религии и етнически групи на населяващите Европа от векове. Постепенно се подмени с "всички културни особености" . Като решението на италиански съд, че ромка може да проси на улицата с бебето си, защото това е "културна особеност". Ако в други ден дойде случайно член на племе, запазило "културната си особеност" човекоядство, вероятно и нея трябва да признаем.
Глобализма възниква като "свободното движение на хора и капитали" и преминава в признаване на особени права на гигантските мултинационални компании. Дори нещо което ми прави впечатление напоследък, но преминаването на българо-гръцката граница е по-бавно от влизане в Непал с заплащане на виза на границата.
Бавно, но сигурно се "разширяват", чети "подменят" основните и реални ценности с някому удобни такива.
4
 
13
 
3
преди 5 месеца
Свидетели сме на сблъсък между Европа на ценностите и....

Нещо не ги виждам тия съвременни ценности.
Да хрантутиш мигранти, да им даваш кинти за всичко, вкл. и проститутки и да ти убият 2-ма германеца за няколко дена.... да искаш още да биеш по Сирия, да разбуташ змиярника в Идлиб, без да решиш проблема (Турция деградира като иконимика в момента и не може да поеме повече) и да направиш гадост на другарчетата си, които имат пенсионери с пенсия стотина лева?!

Да си т.ъ.п.а либерална г.адъ е ГНУС!
8
 
1
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
нормално явление породено от деградиращото образование ...