Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Омбудсманът обяви за незаконен ареста на журналистите Димитър Стоянов и Атила Биро

Двамата са били задържани снощи, докато се опитвали да спасят от унищожение документи

2
 
0
 
6
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Изключително доволен съм от професионализма на Алтернатива Файненшъл!
1
 
1
 
5
redcretin до: s3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Омбудсмана си я гледа - именно да не мълчи. Журналята са били точно където трябва, арест за да се възпрепятства прикриването на престтпление значи само че МВР са същите престъпници. Не е нещо ново, между другото - случаят не само ще бъде раздухан, но и ще послужи да се изрине тоя обор - и МВР, и ГЕРБ. Без тях в ЕС, точно това е целта :)
ПП: ние пъм сме изключително злопаметни към вас, ментетата от ДС. Една лустрацийка и после да ви закопаме, това трябва.
1
 
2
 
4
supertrader до: s3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Дреме му на Света за нас, европейските средства са злоупотреба и за злоупотреба - крадене и корупция. Напротив трябва да се издават наръчници - указания как да се крадат еврофондове да има обмяна на опит как да се крадат субсидии с цел в един момент това чудо да спре. Всъщност няма свобони падащи от небето средства, това са данъци които някой плаща за да има друг какво да краде. Хората трябва да разберат че колкото по малко са данъците толкова по малко ще се краде, а не да ги лъжат че ако дават по още 12лв и ще получат внимание в болниците и здравната система която е 99 процента кражба - пишеш и вземаш пари ще заработи и ще ги лекуват. Има страни в които не се събират такива пари и няма такава система, вече хората от страните пострадали от това явление ходят там за медицински услуги и не си рискуват здравето с осигурителни системи.
1
 
14
 
3
Zdravko до: s3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Напротив ! Случая трябва да стане достояние на всички по света, за да е ясно и на тези извън България що за държава сме ! Какъв Шенген каква еврозона, когато сме пропити от корупция !
1
 
14
 
2
khao до: s3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
добре де, не се ли усещаш че като известен Гербаджийски трол с това изказване потвърди правотата на Мая :):) ... ма не се притеснявай и червените тролове са горе долу толкова тъ.пи :):)

32
 
7
 
1
s3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Омбудсмана да си гледа работата и да замълчи. Журналистите не са имали работа там където са били и са пречили, нормално е да бъдат арестувани за да не възпреядстват действията. Всички ние имаме интерес да не се раздухва случая за да не си очерняме името пред ЕС и света, нали все пак искаме да влезем в еврозоната, в шенген, и т.н. каквото било - било, нека да гледаме напред и да не сме злопаметни.