IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН отписа „Памгеа“ и „Пещоремонт“ от регистъра на публичните дружества

От регулатора искат допълнителна информация от „БПД Индустриален Фонд за Недвижими имоти“ АДСИЦ във връзка с проспект за публично предлагане на варанти

10:10 | 19.09.18 г. 1
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

Комисията за финансов надзор отписа „Пангеа“ АД, гр. София, и „Пещоремонт“ АД (в ликвидация), гр. Елин Пелин, като публични дружества и издадените от дружествата емисии ценни книжа от водения от КФН регистър на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа. Това става ясно от решенията, взети по време на вчерашното заседание на регулатора.

КФН е изпратила писмо до „БПД Индустриален Фонд за Недвижими имоти“ АДСИЦ, гр. София, с искане за отстраняване на непълноти и предоставяне на допълнителна информация във връзка със заявление за потвърждаване на проспект за публично предлагане на варанти.

На сайта на Комисията за финансов надзор са публикувани лицата, допуснати до изпити за придобиване на право за извършване на дейност като брокер и/или като инвестиционен консултант, които ще се проведат съответно на 10 и 11 ноември 2018 г. От КФН уточняват, че посочените имена са от разгледаните до 17 септември заявления.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:17 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още