Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Политици като Орбан използват напрежението в ЕС и замъгляват обществените нагласи

Според политолога Христо Панчугов гарантирането на добри условия в миграционните лагери остава основен въпрос пред ЕС

   1| 2| 3| 4    
0
 
3
 
31
ABBA до: lozkhris
преди 9 месеца
"Абдикиралият - Бенедикт XVI "

Kaто хванат католишката банка за топките и блокират банкоматите у римско - няма начин да не абдикираш.
The business is business!
3
 
1
 
30
khao до: dakl
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
не е правилно да сменяш една грешна политика с друга доказано грешна в историята ... Орбан не е алтернатива, той е крачка назад !
1
 
2
 
29
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
"Тежестта" на мигрантите върху определени (западни) държави беше причинена от определени политици. Същите политици бяха преизбрани в страните си.
Като цяло беше в най-лошия случай беше насърчавана, а в най-добрия случай игнорирана от управляващите партии на (на практика) цяла Западна Европа.
Отделно че миграцията на население от Косово, Афганистан, Ирак, и цяла Северна Африка (през Либия, Мароко и Тунис) беше дирекно причинено от съсипването на няколко държави, с помощта на от Англия, Франция, Италия и Испания, под съмнителни предлози, под диктата на САЩ и под управлението на политически нищожества.
Огромна част от населението на централна и източна Европа, включително България и Унгария, включително и голяма част от политиците НИ беше на мнение че тази миграция е незаконна, неправилна и трябва да се вземат мерки за да се ограничи, ако не и да се прекрати съвсем.
По каква точно причина сега хората от централна и източна Европа трябва да помагат на западняците да се спасят от собствената си глупост и късогледство?
По какво причина хората от централна и източна европа са задължени да приемат ислямистките наглеци, за които жената е стока?
По каква причина хората от централна и източна европа са задължани да осигурят "начинът на живот на тези хора" и да гарантират "добри условия в миграционните лагери" че на всичкото отгоре и извън ЕС?
Всъщност България, Унгария и Полша могат да се справят супер лесно самостоятелно с "мигрантската вълна" и затова като цяло НИЕ проблеми с мигрантите нямаме. При това само няколко пъти им беше показано, че тук са НЕЖЕЛАНИ.
Така че тези които ГИ КАНИХА, да се оправят сами. А автора ако иска може да си прибере няколко вкъщи.
Интересно след като бъдат унищожени последните остатъци от ислямистките резачи на глави в Сирия, с кой ще се опрадвават *** драскачи като тоя.
1
 
1
 
28
lozkhris до: ABBA
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Абдикиралият - Бенедикт XVI
1
 
9
 
27
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Глупости на таркалета!Политици като Орбан са шанс , който поне за сега дава възможност на ЕС да не се превръща в идеологическа секта , която като средновековната инквизиция изпраща на кладата всеки не съгласен с нейната идеологема

3
 
2
 
26
khao до: george353
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Унгария е пример за това как ще изглежда Европа в близко бъдеще.
-----
Пази боже, кво искаш цели свят да бъде управляван от стипендианти на сорос, не мерси! !
1
 
5
 
25
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Стига бе, не знаех че у м р и била офенсив думичка. Ордите живи ще ви изпапкат. :-)
1
 
7
 
24
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Унгария е пример за това как ще изглежда Европа в близко бъдеще. Странното е че все още има хора индоктринирани в коми стил, които вярват че светът е замръзнал неподвижен и статуквото ще продължи вечно. Има един единствен природен закон който оверайдва всички човешки, адаптирай се или ***.
5
 
2
 
23
khao до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Защото ти си дудучето !
6
 
2
 
22
khao до: julian12
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Абе, мияч ... Ти вече по два-три акаунта ли имаш. Хахахахаха, що сте толкова жалки?... Риторичен въпрос е, знам щобе така, щото отиде на запад и пак си бедна утайка !