Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Пл. Димитров: Плоският данък вече носи негативи

Около 670 лева на годишна база ще останат „в джоба на всеки работещ българин“ при необлагаем минимум, каза президентът на КНСБ

0
 
0
 
9
Pyramid до: Pyramid
преди 8 месеца
...и за бюджета ще остава.
0
 
0
 
8
Pyramid до: Pyramid
преди 8 месеца
...дори ще може тази ставка да се намали още, като
1
 
0
 
7
преди 8 месеца
Оххх. Доказах вече неведнъж в темата за този данък че, въпреки популярното си название, той НЕ Е ПЛОСЪК. Хубаво казва г-н Димитров за потреблението но, я се огледайте, колко народ остана у нас, че да залагаме на това? И, изобщо, работата на парче обърква де що може, хора, финанси, бюджети. Давайте с новия бюджет, НО!
- Но, да се разшири облагаемата база /да речем с периодично изравняване/, КАТО НАИСТИНА, СЕ ОБЛАГА ОБЩИЯТ ДОХОД, А НЕ САМО ЗАЮЛАТИТЕ. Тогава,
0
 
0
 
6
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Забелязвам стъпка към компромис. Преди предлагаха необлагане на минималната заплата, а сега на всички доходи до 510 лв. Това е по-справедливо.
1
 
3
 
5
majnata до: s3
преди 8 месеца
Клакьора , потапяй се във фекалиите откъдето си изпълзял !

3
 
2
 
4
majnata до: Sakamano
преди 8 месеца
Навсякъде по света има необлагаем минимум ... вие писарушките ше ядете по- малко , стига толкоз !
8
 
7
 
3
преди 8 месеца
Г-н синдикалистът да не си измисля цифри, а да каже кой ще трябва да плаща загубите в бюджета от въвеждането на необлагаем минимум.
2
 
15
 
2
преди 8 месеца
Искам да попитам господин Димитров кога ще бъде закрита лгбт групата във КНСБ и и кой даде парите и идеята за създаването на такава група в родния синдикат? Откога КНСБ защитава работници и служители от дискриминация на базата на тяхната сексуална ориентация? Откога синдикатите у нас са се превърнали в шошоидно НПО и то с пари на дънъкоплатеца?
14
 
4
 
1
s3
преди 8 месеца
Няма профилна снимка
Нека да не се месим в работата на Горанов и на ГЕРБ, ние нито имаме информацията нито капацитета да ги разбираме тези неща. След като Горанов казва, че не е сега времето, значи не трябва да се прави.