Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Ердоган: Турция не може да мълчи пред използването на санкции като оръжие

Ние искаме да решим своите проблеми чрез провеждането на конструктивен диалог на равна основа, заяви пред ООН президентът

2
 
1
 
2
преди 4 месеца
И под тази статия ще го напиша. Докато в ЕС се туткат, Китай вече се намества в Р.Турция.А скоро и у нас.САЩ откровено преиграха със санкциите и митата срещу Р.Турция,заради тщеславието на един пастор,забъркал се в политияеска игра,и ще си сърбат попарата гореща.В този слуяай Президента Ердоган е прав. Не може да се бърка политиката с бизнеса. А икономическите санкции са си чисто политическа поръчка. Защо не санкционират политици а не бизнесмени, например.Кой страда повече от икономическите санкции , политиците или обикновените трудови хора и бизнеса им.Погрешно се смята, че чрез налагането на санкциите ще се засегнат политиците. А може би и това е целта .Да се снижи стандарта на живот,за да на зреят бунтове срещу политиците и дефакто срещу системата. Обаче залозите са и с обратен ефект, защото в тази игра губят всички при нулев резултат, защото системата се разклаща из основи.
5
 
14
 
1
преди 4 месеца
САЩ ,в момента, изпълняват мниго полезна за цял свят задача: С действията си, те помагатна световнаа общност да ае обедини и да търси нови пътища за сътрудничество. Вярно, в ролята на злия Кумчо Вълчо е Вашингтонно, нали взе някой трябва да поеме тази отговорност?