Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

ЕЦБ: САЩ ще бъдат големият губещ от търговската война

Изчисленията на банката показват, че Вашингтон, а не Пекин, ще бъде най-потърпевш от разрастващото се търговско напрежение

0
 
0
 
4
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Китай е сам в тази война. ЕС, Япония, Индия, Канада,Австралия, Мексико Латинска Америка ще играят със САЩ - искат или не искат.
3
 
3
 
3
korn до: многодобре
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Американските лапачи викаш,а китайците какви са.ЕС и САЩ са към 700 милиона човека,китайците са 1,5 милиарда.За да могат да се изхранват малките похотливи китайци европейците и американците трябваме да им изкупуваме стоките,като това води до безработица.Всички неща които произвеждат в Китай,могат да се произвеждат в ЕС и САЩ като така ще има нулева безработица.Точно ние храним китайската паплач.
1
 
4
 
2
многодобре до: meto76
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
...ми то минаха много години и се надявам човечеството да се е поучило от тях. Историята ни показва, че империите са воювали , като са превземали територия след територия или народ след народ. ...нима си мислиш, че китай ще остана сам в тази икономическа война с американските лапачи? ...грешка!
9
 
2
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Моделът на ЕЦБ важи, ако всички останали държави въведат мита на американския внос.Нещо невероятно.При война само с Китай победителя е ясен, както казва Тръмп. Те внасят 500 милиарда в САЩ, а ние само 100 милиарда в Китай.Американският растеж зависи на 80% вътрешно потребление и 20% от износ. При Китай и Германия е точно обратното.